Nicio categorie

Columbienii nu se aşteptau la aşa ceva! Primiţi ca eroi la întoarcerea acasă

06.07.2018 | 11:44
Columbienii nu se așteptau la așa ceva . Au fost primiţi de mii de oameni la întoacerea în ţară

Cu siguranţă columbienii nu se aşteptau la aşa ceva! Radamel Falcao şi coechipierii săi priveau cu îngrijorare mometul întoarcerii acasă de la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia. Columbia a părăsit în optimi competiţia, cedând la lovituri de departajare în faţa Angliei, la capătul unui meci dramatic.

Anglia a deschis scorul dintr-un penalty controversat, prin golgeterul Harry Kane, dar când meciul părea încheiat uriaşul fundaş central Yerry Mina a marcat, cu o lovitură de cap, al treilea său gol la Campionatul Mondial şi a trimis disputa în prelungiri. Acolo însă nu a mai înscris nimeni şi s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Uribe şi Bacca au ratat, ajutând astfel Anglia să rupă blestemul de zeci de ani al naţionalei Angliei de la punctul cu var.

Ratările lui Uribe şi Bacca au produs însă multă dezamăgire şi furie pe reţelele de socializare, iar cei doi au primit numeroase ameninţări cu moartea, ei şi familiile lor. Poliţia columbiană s-a sesizat imediat şi a început cercetările să vadă cine sunt autorii acestor mesaje. În Columbia există deja un teribil precedent, din 1994, când fundaşul Andreas Escobar a fost împuşcat mortal în faţa unui bar la întoarcerea acasă de la turneul final, pentru vina de a fi marcat un autogol în meciul cu SUA.

Însă toate temerile columbienilor s-au risipitimediat ce au ajuns pe aeroportul din Bogota. Jucătorii au avut parte de o primire fabuloasă, mii de oameni asigurând o atmosferă superbă. “Această primire depăşeşte toate aşteptările noastre, chiar dacă nu am putut merge mai departe la această Cupă Mondială. Însă suntem foarte entuziasmaţi, iar acest grup de jucători a dat totul până la ultima sa picătură de sudoare. Revenim mai puternici”. Un convoi de vehicule a însoţit selecţionata şi staff-ul tehnic pe străzile din Bogota, până la stadionul El Campion, unde alte mii de persoane îi aşteptau pe jucătorii în tribune

Columbienii nu se așteptau la așa ceva Primire de eroi după eliminarea de la Mondial. Falcao a rămas surprins
Columbienii nu se așteptau la așa ceva Primire de eroi după eliminarea de la Mondial

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri