“Va conduce antrenamentul de azi!” Un rapidist va sta pe banca Astrei

DANI COMAN CONFIRMĂ FANATIK
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/04/2018, 12:08
“Va conduce antrenamentul de azi!” Un rapidist va sta pe banca Astrei

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Edi Iordănescu a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru rezilierea contractului, după ce fosta campioană a României a fost învinsă de FC Viitorul Constanţa, scor 0-2, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano – vezi aici detalii. Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a vorbit despre viitorul înlocuitor al lui Edi Iordănescu.

Fostul portar din Liga 1 Betano a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO, conform căreia Marius Măldărăşani ar putea antrena Astra Giurgiu pentru următoarele meciuri rămase din playoff-ul Ligii 1 Betano – vezi detalii. 

“Avem un antrenor foarte bun la echipa a doua!”

“Analizăm şi noi, avem mai multe variante. Sunt antrenori cu care am discutat ieri, cu care discutăm azi. Cert e că avem un antrenor foarte bun la echipa a doua, pe Marius Măldărăşanu, despre care cred că va ajunge un mare antrenor. Va conduce antrenamentul de azi şi sunt şanse mari să stea pe bancă la meciul cu CFR Cluj”, a spus Dani Coman, conform prosport. 

Laude la adresa lui Adi Mutu

Mai mult, Coman a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Adi Mutu, despre care s-a vorbit că ar urma să preia banca tehnică a Astrei Giurgiu – vezi detalii aici“Cu Adi Mutu vorbesc o dată la două zile. Suntem în relaţii bune, am fost colegi de la opt ani. E un fost mare fotbalist, vrea să ajungă un mare antrenor. Putem spune orice despre Adi, dar nu că nu a fost un mare jucător sau că nu ştie fotbal. Nu ar fi o problemă că Mutu nu are licenţa”, a spus Coman.

Închide ×