Carousel hot news

“Coman visează depunctări, noi îi urăm somn uşor!”

FC Vaslui a reacţionat la cererea adresată TAS de către Dani Coman, prin care solicită neprogramarea şi penalizarea clubului moldav pentru neplata unor datorii, aşa cum FANATIK a prezentat, în...
11.09.2013 | 20:30
Dani Coman e ironizat de oficialii Vasluiului
ADVERTISEMENT

FC Vaslui a reacţionat la cererea adresată TAS de către Dani Coman, prin care solicită neprogramarea şi penalizarea clubului moldav pentru neplata unor datorii, aşa cum FANATIK a prezentat, în exclusivitate.

Preşedintele clubului din Vaslui, Ciprian Damian, l-a contracarat ironic pe fostul portar al moldovenilor, pentru FANATIK: “Sînt bazaconii, marca Dani Coman. Probabil iar a greşit comanda la email: în loc să-l trimită în Recycle Bin, l-a trimis la TAS! Şi nu înţeleg, acum că s-a lăsat de fotbal şi stă pe bară, a devenit gangster, de umblă cu ameninţări? Lumea trebuie să ştie şi îi readucem aminte şi domnului Coman că a încasat foarte mulţi bani de la FC Vaslui  pentru serviciile prestate! Clubul nu are nicio datorie faţă de el! Ne-a calificat prin Liga Campionilor sau Europa League şi am uitat noi?! Nu! Tribunalul de la Laussane nu are cum să ne depuncteze!  Sunt doar nişte vise frumoase de-ale lui. Noi ii transmitem somn uşor!” 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri