ADVERTISEMENT
Carousel hot news

S-a aflat unde pleacă De Amorim după meciul de azi cu Astra

UPDATE. Gigi Becali a dezvăluit că meciul cu Astra va fi ultimul pentru William De Amorim la Steaua. Patronul FCSB a spus că româno-brazilianul are o ofertă de transfer definitiv în Qatar şi...
Autor: Alex Bradescu | 12.08.2017 | 12:25

UPDATE. Gigi Becali a dezvăluit că meciul cu Astra va fi ultimul pentru William De Amorim la Steaua. Patronul FCSB a spus că româno-brazilianul are o ofertă de transfer definitiv în Qatar şi una de împrumut în Cipru. Presa cipriotă a scris vineri că echipa interesată de stelist este APOEL Nicosia, formaţie care tocmai a eliminat campioana Viitorul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

După ce i-a cumpărat pe Dragoş Nedelcu şi pe Romario Benzar pentru 2,7 milioane de euro de la Viitorul, Gigi Becali are de gând să mai facă o investiţie într-un jucător al lui Hagi în această vară. Este vorba despre Florinel Coman, fotbalist pentru care patronul celor de la FCSB afirmă că are de gând să plătească 1,5 milioane de euro şi a făcut deja oferta!

“Azi am făcut o nouă ofertă pentru Coman, de 1,5 milioane. L-am văzut pe Hagi azi la televizor, mi-am dat seama că el nu vorbeşte cu răutate şi a zis că o să vină Becali să dea bani pe jucători. Iar eu gluma am luat-o în serios şi am făcut încă o ofertă pentru Coman. E un jucător special, trebuie să-i pui psiholog şi preparator, altfel nu poate să ajungă fotbalist. Are calităţi pe care nu le-am văzut la marii fotbalişti, mai ales cum driblează. Dar nu poate să alerge! E mult mai talentat ca Ilie Dumitrescu! “, a spus Becali la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

 Coman FCSB. “E ultimul meci al lui Amorim!”

Becali a anunţat şi ultimele două mutări care se vor face în sânul lotului roş-albaştrilor. Astfel, William de Amorim va pleca de la FCSB imediat după partida din etapa următoare, contra celor de la Astra. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi care sunt cele două posibile destinaţii pentru brazilian.

“Achim, dacă joacă cum a jucat meciul trecut, îi măresc salariul. La Amorim sunt oferte, 400.000 din Qatar şi un împrumut din Cipru. O să joace cu Astra şi pe urmă îi dau drumul. Are loc, că sâmbătă nu va juca niciun titular. Nu riscăm 40 de milioane din Champions League pentru un meci cu Astra” , a spus Becali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!