ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FAVORIŢII la banca tehnică a naţionalei! Cine-i ia LOCUL lui Puiu

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 25.03.2016 | 00:07
FAVORIŢII la banca tehnică a naţionalei! Cine-i ia LOCUL lui Puiu

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

CINE-I IA COMANDA „GENERALULUI”! Turneul final din Franţa va fi „cîntecul de lebădă” al selecţionerului Anghel Iordănescu, hotărît să se retragă după marea competiţie. Care sînt favoriţii la banca tehnică a echipei naţionale.

FOTBALUL SUB TEROARE! Au omorît şi au schilodit oameni. Au distrus destine. Au dărîmat monumente şi clădiri. Fenomenul sportiv nu avea cum să scape de fenomenul terorist, iar „sportul-rege” cu atît mai puţin…

10 ANI „UEFANTASTICI”! Ce fac acum „eroii” care în urmă cu un deceniu jucau pe „Giuleşti” turul „sfertului” românesc din Cupa UEFA!

ADVERTISEMENT

„CRAZY” GĂNIŢĂ! FANATIK vă prezintă alte trei episoade şocante care îl au ca personaj principal pe antrenorul Voluntariului.

TITANII SNOOKERULUI REVIN ÎN ROM NIA! Bucureştiul va fi pentru un weekend capitala mondială a sportului cu tac şi bile. Cei mai titraţi jucători din istorie vor oferi un show de neuitat la Circul Globus.

TRANSFERUL IERNII VINE DIN PLAY-OUT! Toate echipele, de la lider la„ lanternă” s-au întărit pentru lupta din această primăvară, însă cea mai interesantă achiziţie este în… coada clasamentului!

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, „surprizele” din cantonamentul Stelei la Braşov, cine îl „împinge” pe Florin Prunea spre Dinamo şi de ce, cine l-a „mazilit” pe Andrei Ivan de la naţionala U19 la… naţionala mare! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT