Fotbal intern

FAVORIŢII la banca tehnică a naţionalei! Cine-i ia LOCUL lui Puiu

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
25.03.2016 | 00:07
FAVORIŢII la banca tehnică a naţionalei! Cine-i ia LOCUL lui Puiu
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

CINE-I IA COMANDA „GENERALULUI”! Turneul final din Franţa va fi „cîntecul de lebădă” al selecţionerului Anghel Iordănescu, hotărît să se retragă după marea competiţie. Care sînt favoriţii la banca tehnică a echipei naţionale.

FOTBALUL SUB TEROARE! Au omorît şi au schilodit oameni. Au distrus destine. Au dărîmat monumente şi clădiri. Fenomenul sportiv nu avea cum să scape de fenomenul terorist, iar „sportul-rege” cu atît mai puţin…

ADVERTISEMENT

10 ANI „UEFANTASTICI”! Ce fac acum „eroii” care în urmă cu un deceniu jucau pe „Giuleşti” turul „sfertului” românesc din Cupa UEFA!

„CRAZY” GĂNIŢĂ! FANATIK vă prezintă alte trei episoade şocante care îl au ca personaj principal pe antrenorul Voluntariului.

ADVERTISEMENT

TITANII SNOOKERULUI REVIN ÎN ROM NIA! Bucureştiul va fi pentru un weekend capitala mondială a sportului cu tac şi bile. Cei mai titraţi jucători din istorie vor oferi un show de neuitat la Circul Globus.

TRANSFERUL IERNII VINE DIN PLAY-OUT! Toate echipele, de la lider la„ lanternă” s-au întărit pentru lupta din această primăvară, însă cea mai interesantă achiziţie este în… coada clasamentului!

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, „surprizele” din cantonamentul Stelei la Braşov, cine îl „împinge” pe Florin Prunea spre Dinamo şi de ce, cine l-a „mazilit” pe Andrei Ivan de la naţionala U19 la… naţionala mare! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri