Sport

Comandantul CSA Steaua, declarație-bombă pentru Fanatik. Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!

Veste uriașă pentru fanii FCSB. În cazul în care echipa va câștiga campionatul, roș-albaștrii vor sărbători titlul cu numărul 27. Anunțul a venit chiar de la CSA Steaua
16.04.2024 | 17:50
Comandantul CSA Steaua declaratiebomba pentru Fanatik Cei de la FCSB vor sarbatori titlul 27 in aceasta vara
Comandantul CSA Steaua, declarație-bombă pentru Fanatik. Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește să câștige matematic primul ei titlu de campioană din ultimii nouă ani. Nu este însă singurul motiv de sărbătoare pentru susținătorii echipei lui Gigi Becali.

FCSB va sărbători titlul cu numărul 27!

Procesul dintre FCSB și CSA Steaua privind palmaresul se află în continuare pe rol, astfel că fanii liderului din SuperLiga pot sărbători liniștiți titlul cu numărul 27. La atâtea trofee de campioană a României ar ajunge echipa înființată în 1947, dacă am exclude războiul dintre Clubul Sportiv al Armatei și clubul patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Alin Grigore: „Câte titluri are echipa care va câștiga campionatul acesta în SuperLiga? Suporterii echipei care va lua campionatul în SuperLiga vor sărbători titlul cu numărul?”.

Vivi Răchită: „26, 27? Sau 28?”.

Alin Grigore: „Cu numărul 27. Dacă ne raportăm din 1947 până în prezent”.

Vivi Răchită: „Eu am acasă parcă tricoul cu numărul 22? Deci ar trebui să fie titlul 27. Eu am luat primul titlu cu Gigi Becali, în 2005. Din punct de vedere sportiv, Steaua e FCSB.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al identității, al numelui, al Ghencea, e Steaua. Din punct de vedere al palmaresului să vedem ce spune justiția. Eu cred că FCSB e Steaua”.

Comandantul CSA Steaua a făcut anunțul: „Procesul nu s-a finalizat”

Alin Grigore: „Atenție! Nu o spun eu, nu o spune Vivi Răchită, o spune comandatul CSA Steaua pentru FANATIK. Pe Facebookul FCSB-ului apare palmaresul din 1947 și până în prezent.

ADVERTISEMENT

De treaba asta nu s-a luat nimeni pentru că știi a fost acea problemă cu site-ul FCSB-ului, care a fost închis. 26 de trofee de campioană a României, da? Să spunem că e un exces de zel al FCSB-ului.

FANATIK, în speță subsemnatul, a vorbit cu comandantul CSA Steaua și haideți să vedem ce a spus domnul Ștefan Bichir, ca să înțeleagă lumea câte trofee va sărbători FCSB în sezonul 2023-2024. Vă spun eu: 27! De ce? Fiți atenți ce spune comandatul CSA Steaua, Ștefan Bichir:

ADVERTISEMENT

‘Procesul privind palmaresul dintre CSA Steaua și FC FCSB S.A. nu s-a finalizat! În momentul în care Instanța va da o hotărâre definitivă vom lua toate măsurile legate de furtul de identitate’. Asta legat de ce apare pe Facebook-ul FCSB-ului.

Concret, suporterii echipei din SuperLiga vor sărbători titlul cu numărul 27. Și nu pentru că o spune Alin Grigore sau Vivi Răchită, ci pentru că o spune comandatul CSA Steaua, Ștefan Bichir”.

Vivi Răchită: „Deci, până la o hotărâre a Instanței, suporterii FCSB vor sărbători titlul cu numărul 27. Eu personal am trei. Steaua are 27. Dacă și comandatul spune, dacă e și pe site-ul FCSB-ului și nimeni nu a luat măsuri… Dacă Instanța decide că titlurile din 2003 până în 2024 sunt alea șase, cum au sărbătorit 27?”.

Alin Grigore: „Asta nu știu. Cu siguranță, Instanța nu va decide înaintea finalului de sezon. Va decide după finalul de sezon. După, ce procese vor urma? Habar nu am”.

BOMBA | Comandantul CSA Steaua CONFIRMA ca FCSB VA SARBATORI TITLUL 27

ADVERTISEMENT