Life

Combinația anului! Carmen de la Sălciua, împreună cu Alex Velea! Fanii au făcut glume pe seama surprinzătoarei colaborări

19.08.2020 | 23:16
Combinatia anului Carmen de la Salciua impreuna cu Alex Velea Fanii au facut glume pe seama surprinzatoarei colaborari
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Alex Velea s-au tras în poză, semn că urmează să scoată o melodie împreună! Combinația dintre stilurile muzicale ale celor doi i-a lăsat pe toți cu gura căscată, iar pe pagina de Instagram a fostei neveste a lui Culiță Sterp au curs multe mesaje ironice.

Carmen de la Sălciua, colaborare cu Alex Velea

Cine s-ar fi gândit că Alex Velea va ajunge să cânte tot mai des cu maneliștii și lăutarii? Doamne ferește, nu că ar fi ceva rău, doar că unele dintre colaborări par pentru mulți ca nuca în perete.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au postat încă nimic cu melodia pe care o vor lansa împreună, însă fanii au început să facă deja mișto pe tema asta, după ce Carmen a postat două fotografii cu Velea pe contul ei de Instagram și a partajat și refrenul uneia dintre melodiile artistului la secțiunea Story.

Internauții au fost destul de duri cu cântăreața după ce au văzut poza în care apare alături de iubitul Antoniei, iar unii au sugerat alte idei de featuring, printre care și o melodie între Nicolae Guță și BUG Mafia.

ADVERTISEMENT

„Nu e genul tău, nu te mai prosti”

„Nu te mai lua sĂ faci poza in stilul lu bou ăla ;)) că nu ți stă bine. Nu vezi că e nebunul satului după 2 zile de neluat pastile?;

Super. B.U.G Mafia va urma cu Nicolae Gută- După blocurile gri mă așteaptă dușmani; Nu e genul tău , nu te mai prosti…..?‍♀️?‍♀️ tu esti finuță , elegantă , el e …”din altă barcă” , sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei.

ADVERTISEMENT

„Eu nu înțeleg de ce nu Rămâneți fiecare cu genul propriu….. oricum muzica românească a ajuns de căcat…. nimic nu mă mai miră!; O să fie o colaborare la fel de slabă precum cea a lui Culiță cu Lesko, a stricat Lesko piesa”, au scris alții.

View this post on Instagram

Loading ….?! @iamvelea

A post shared by Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) on