Sport

Combinații inedite pentru semifinala Anglia – Danemarca de la Euro 2020! Facem bani cu Kane, Sterling și Dolberg

A doua semifinală de la Euro 2020, Anglia - Danemarca, vine cu o serie de combinații la pariuri prin care ne putem umple conturile.
06.07.2021 | 11:23
Combinatii inedite pentru semifinala Anglia  Danemarca de la Euro 2020 Facem bani cu Kane Sterling si Dolberg
ADVERTISEMENT

Întâlnirea este programată miercuri, 7 iulie, de la ora 22:00, pe celebrul stadion Wembley din Londra și se anunță una extrem de atractivă, nordicii arătând că sunt capabili de mari surprize.

Faptul că partida va avea loc la Londra este clar un avataj pentru eglezi, dar elevii lui Kasper Hjulmand au arătat că știu să se adune în momentele dificile, așa cum au făcut-o și după incidentul cu Christian Eriksen de la meciul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Cote uriașe pe combinații la Anglia – Danemarca de la Euro 2020

Bookmakerii consideră că trupa lui Gareth Southgate este mare favorită în partida Anglia – Danemrca din semifinalele Euro 2020, însă cei care vor să dea loviura la pariuri pot miza pe diferite combinații la Unibet care au cote foarte mari.

Un exemplu elocvent în acest sens este că dacă alegem să mizăm pe varianta ”Harry Kane marchează, Raheem Sterling dă pasă decisivă, iar Kalvin Phillips și Declan Rice primesc cartonaș” vom primi de la Unibet o cotă de 351,00.

ADVERTISEMENT

Dacă alegem să mizăm pe prestațiile jucătorilor danezi, Unibet pune la bătaie o cotă de 176,00 pentru ca ”Martin Braithwaite să înscrie, Kasper Dolberg să ofere o pasă de go, iar Pierre-Emile Hojbjerg și Thomas Delaney să primească un cartonaș”.

Harry Kane ține capul de afiș

O cotă mai apropiată de adevăr pe care Unibet o oferă este de 16,00 în cazul în care ”Anglia câștigă, Harry Kane marchează, Raheem Sterling dă pasă de gol, iar Kalvin Phillips primește cartonaș”.

ADVERTISEMENT

Dacă inspirația ne spune să mergem pe ”Harry Kane marchează și dă pasă de gol, Mason Mount să trimită mingea în bară și Kalvin Phillips să primească un cartonaș”, atunci Unibet ne oferă o cotă mai mult decât atrăgătoare: 226,00.

O altă variantă probabilă este ”Harry Kane marchează cel puțin 2 goluri, Raheem Sterling și Mason Mount oferă pasă decisivă”, iar Unibet oferă o cotă de 61,00. Este clar că ”dubla” reușită de atacantul lui Tottenham cu Ucraina l-a pus în fruntea favoriților pentru toate aceste pariuri speciale.

ADVERTISEMENT

Anglia, avantaj uriaș în fața Danemarcei

Unibet pune la bătaie și două cote astronomice de 501,00 care sunt legate de o performanță uriașă a Danemarcei. Cele două variante pentru un câștiga fabulos sunt următoarele: ”Martin Braithwaite să înscrie și să ofere o pasă de gol, Mikkel Damsgaard să lovească bara și Pierre-Emile Hojbjerg să primească un cartonaș”, și ”Martin Braithwaite să înscrie cel puțin 2 goluri, iar Kasper Dolberg și Mikkel Damsgaard să ofere o pasă de gol”.

Italia, Danemarca, Olanda, Anglia, Spania şi Germania au fost selecţionatele favorizate în faza grupelor şi au jucat toate cele trei meciuri din faza grupelor pe teren propriu. Patru dintre acestea au ajuns în semifinale, însă Danemarca a avut parte de parcursul cel mai dificil, după un drum Copenhaga-Amsterdam-Copenhaga-Baku-Londra care însumează 8.482 de kilometri.

Anglia este echipa care a avut cel mai favorabil culoar la Euro 2020. Selecţionata lui Gareth Southgate a jucat cele trei meciuri din Grupa D pe “Wembley”, dar şi optimea cu Germania. Sfertul cu Ucraina a fost singura deplasare făcută de englezi, însă drumul a fost unul mediu, până la Roma.


  • (P) 126,00 este cota UNIBET ca Danemarca să câștige, Martin Braithwaite să marcheze, Kasper Dolberg să dea pasă de gol și Pierre-Emile Hojbjerg să primească un cartonaș în meciul Anglia – Danemarca. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT