Sport

Combo de noroc și inspirație! Un parior a dat lovitura în seara de Champions League și a câștigat 7.000 de euro

Cu o investiție de doar 50 de lei, adică 10 euro, un parior a dat lovitura și a câștigat o adevărată avere. A avut inspirație cu carul, dar și noroc pe măsură. Multe meciuri au fost decise pe final.
21.03.2022 | 02:17
Combo de noroc si inspiratie Un parior a dat lovitura in seara de Champions League si a castigat 7000 de euro
Combo de noroc și inspirație! Un parior a dat lovitura în seara de Champions League și a câștigat 7.000 de euro. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un parior inspirat a dat lovitura cu o investiție de doar 50 de lei. Cei 10 euro a reușit să îi transforme în 7.000. Cu un bilet pe care a ales 12 evenimente și a avut și ceva noroc. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți da și tu lovitura.

Goluri marcate pe final încă de la primele evenimente selectate pe biletul de 7.000 de euro. Dortmund și Nottingham, meciuri rezolvate după minutul 80

Primul meci de pe bilet a fost Mainz – Borussia Dortmund, la care s-a mers pe 2 solist. Cotă 1,97 pentru victoria oaspeților, care au avut mari emoții. Echipa lui Marco Rose s-a impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Axel Witsel. În minutul 87! Prim meci rezolvat pe final, semnal că avem în față un bilet de tip “big win”.

ADVERTISEMENT

A doua cea mai mare cotă de pe bilet, 3,00, a fost aleasă la partida Brighton – Tottenham, cu 2&2+. A fost o victorie cu 2-0 a oaspeților, iar golul marcat de Kane după pauză a fost decisiv.

O primă cotă de tip combo s-a jucat la Nottingham Forrest – QPR, în Championship. Cotă 2,50 pentru GG3! Oaspeții au avut 1-0 la pauză, dar “pădurarii” au făcut legea pe teren în partea a doua. Au marcat de trei ori, iar golul de 2-1, cel care a asigurat înverzirea cotei, a venit în minutul 83.

ADVERTISEMENT

Swansea, victorie miraculoasă. Peterborough a avut 2-1 până în ultimele 20 de minute, iar biletul părea ruinat. Galezii, golul victoriei în prelungiri!

Tot din Championship s-a jucat partida Peterborough – Swansea. 2 solist, cotă 2,35 și din nou foarte multă șansă. Galezii au avut 1-0 la pauză, dar gazdele au întors scorul în partea secundă. Era 2-1 cu 20 de minute înainte de final și biletul părea pierdut. Swansea a mai marcat de două ori, ultima dată în prelungiri, pentru o victorie miraculoasă.

Miercurea este zi de Champions League, iar cele două meciuri care s-au jucat în acea zi din săptămâna trecută nu puteau să lipsească. 2&3+ la Lille – Chelsea a însemnat și cea mai mare cotă de pe bilet, 3,50. Francezii au condus cu 1-0, dar campioana Europei a întors scorul și a câștigat cu 2-1. Perfect pentru cotă verde!

ADVERTISEMENT

La Juventus – Villarreal s-a mizat pe goluri. 3+ a fost alegerea pariorului inspirat, la cotă 2,35. Spaniolii au produs surpriza în Italia și au fost responsabili cu golurile ți cu spectacolul. A fost 3-0 pentru Villarreal, care a obținut calificarea. Iar biletul a mers mai departe în mod miraculos. Mai ales dacă ținem cont că toate golurile au venit în ultimul sfert de oră. Cel de 0-3 chiar în minutul 2 al prelungirilor.

Victoria obținută de Liverpool pe terenul lui Arsenal a fost ultimul meci de pe biletul câștigător. S-a încasat după golurile “cormoranilor”

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost din Premier League. S-a jucat un alt combo, 2&2+ la derby-ul Arsenal – Liverpool. Oaspeții au asigurat această cotă, cu două goluri marcate în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Indiferent că alegi cote de tip combo sau preferi să joci ceva mai sigur, poți face și tu astfel de bilete cu “big win”. Consultă lista completă de bonusuri oferite de Superbet pentru a maximiza șansele.

 

 

ADVERTISEMENT