Life

Comentariul acid făcut de Dani Oțil la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce s-a însurat: „Se pot depune flori și la Monaco”

Dani Oțil a făcut un comentariu acid la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce s-a însurat cu Gabriela Prisăcariu.
18.05.2021 | 23:59
Comentariul acid facut de Dani Otil la adresa Mihaelei Radulescu dupa ce sa insurat Se pot depune flori si la Monaco
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a dat demult uitării relația cu Mihaela Rădulescu, iar acum se pregătește să devină tată pentru prima dată. Totuși, nu s-a putut abține să facă un comentariu acid la adresa acesteia, după nuntă.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de șase ani, iar relația lor s-a terminat fără vreun scandal sau fără să dea vreun motiv concret.

ADVERTISEMENT

Ce comentariu a făcut Dani Oțil la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce s-a însurat

Chiar dacă a trecut atâta timp de la despărțirea lor, mai precis șapte ani de zile, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă un comentariu acid la adresa fostei sale iubite.

Astfel, vorbind de nunta sa cu Gabriela Prisăcariu, el a făcut o aluzie că diva de la Monaco ar suferi din cauza căsătoriei sale și că ar fi ținut doliu.

ADVERTISEMENT

Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns.

Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”,  a dezvăluit Dani Oțil în cadrul emisiunii.

O declarație mai veche a vedetei TV ne arată că lucrurile nu ar sta chiar așa și că ea se bucură pentru toți foștii ei iubiți care reușesc să găsească fericirea.

ADVERTISEMENT

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”.

E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”,  a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil a vrut să o cheme pe Mihaela Rădulescu la nuntă

După despărțirea lui Dani Oțil de Mihaela Rădulescu, el a spus că aceasta va fi invitată la nunta lui. Chiar mai mult, a declarat atunci că prima invitație va fi pe numele acesteia.

„Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulțumească. Uite de asta, prima invitație la nuntă mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei”, a spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT