Simona Halep

Comentatorii BBC, criticați de telespectatori pentru că îi țin partea Serenei Williams în finala cu Simona Halep: „Sper să îi facă să tacă din gură”

13.07.2019 | 17:14
Comentatorii BBC criticati de telespectatori pentru ca ii tin partea Serenei Williams in finala cu Simona Halep Sper sa ii faca sa taca din gura

Jocul încântător al Simonei Halep din finala de la Wimbledon a luat-o prin surprindere pe Serena Williams. Românca a câștigat primul set cu 6-2, în ciuda faptului că adversara sa era văzută drept mare favorită. Printre cei înmărmuriți de prestația româncei au fost și comentatorii BBC care au fost criticați de telespectatori pentru faptul că țineau cu legendara sportivă americană.

Jurnaliștii BBC, criticați că țin cu Serena Williams

Jurnaliștii BBC au fost criticați pe twitter de telespectatori: „Nu pot să urmăresc cum BBC a acoperit acest meci ținând cu Serena Williams în această finală de la Wimbledon. Sper doar ca victoria Simonei Halep să îi facă să tacă din gură”.

Un alt internaut a scris: „Ar putea comentatorii finalei Wimbledon de la BBC să nu mai fie atât de mult pro Serena? Hai Halep!”

Asta în timp ce un britanic a scris: „Credeam că BBC va avea un comentariu mai neutru. Nu e cazul în finala de la feminin. Simona Halep merită mai mult credit și comentatorii ar trebui să nu îi mai găsească atâtea scuze doamnei Williams”. VEZI GALERIE FOTO