Fotbal intern

Comentatorii spanioli “au luat-o razna” pe final la Anglia – România 2-4: “Ce nebunie! Madre mia! Coman, încă un golazo” VIDEO

22.06.2019 | 09:43
Comentatorii spanioli au luato razna pe final la Anglia  Romania 24 Ce nebunie Madre mia Coman inca un golazo VIDEO

Anglia – România 2-4 a fost cel mai nebun meci de la Campionatul European din Italia. “Tricolorii” s-au impus după golurile lui Pușcaș, Hagi și Florinel Coman, marcatorul unei duble, în timp ce pentru englezi au punctat Grey și Abraham. Nu doar pentru noi a fost un meci memorabil, ci și pentru cei neutri. Comentatorii spanioli au fost în extaz pe finalul de foc al acestui meci. 

Dacă timp de 70 de minute nu au avut ocazia să strige “Gooooooooool”, comentatorii iberici și-au primit porția de goluri în ultimul sfert de oră al meciului. La golul de 4-2 marcat de Florinel Coman, comentatorii au strigat: “Ce nebunie! Madre mia! Coman, încă un golazo. Românii câștigă meciul în cel mai bun mod posibil”

VEZI VIDEO cu golurile și comentariul spaniolilor: 

Mirel Rădoi le-a ridicat statuie jucătorilor săi după demonstrația de forță împotriva Angliei: “Sunt un român mândru în aceste momente. Suntem foarte aproape de a merge la Olimpiadă, de 55 de ani nu am mai reuşit asta şi băieţii sunt conştienţi de asta. Cred că şi fanii au trăit aceleaşi sentimente ca şi selecţionerul. La golul egalizator 2-2, am încercat să blocăm zonele în care erau puternici. Le-am spus că trebuie să ducem mingea în bandă pentru că nu mai puteam fizic. Florinel Coman mi-a dat o palmă. Mi-a demonstrat că am greşit echipa. Merită şi va juca titular. Datorită lui am reuşit să câştigăm azi. În momentul în care a trebuit, a fost decisiv. Este originalul Mbappe. Aştept astfel de palme şi de la alţi jucători.

Să dea Dumnezeu să fie un început ca la Generaţia de Aur. Cei care au fost în tribune ne-au făcut să ne simţim ca acasă. Deocamdată nu ne gândim la trofeu. Încă nu am terminat cartea pe care vrem să o scriem. Mai avem un meci în grupă”, a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului.

Comentatorii spanioli au luat-o razna pe final la Anglia - România 2-4 Ce nebunie! Madre mia! Coman, încă un golazo VIDEO (1)
Comentatorii spanioli au luat-o razna pe final la Anglia – România 2-4 Ce nebunie! Madre mia! Coman, încă un golazo VIDEO FOTO: Fanii României de la Cesena

Ultimul meci din grupa C a competiției dintre România și Franța va avea loc luni, de la ora 22:00. “Tricolorii” sunt aproape de o calificare istorică și după 55 de ani au șansa să revină la Jocurile Olimpice dacă vor prinde semifinalele.

  • 8 goluri a marcat România în cele două meciuri de la Euro 2019
  • 3 goluri au marcat Pușcaș, Hagi și Coman, golgheterii României la Euro