Sport

“Comisarul Moldovan”, prezentat la Rapid într-o conferinţă maraton! Dan Şucu, iritat la începutul conferinţei: “Să nu mai aud acest cuvânt! Nu sună bine”. Ce obiectiv are echipa în sezonul viitor

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid într-o conferinţă la care a participat şi Dan Şucu. FANATIK a fost la eveniment şi vă prezintă cele mai interesante momente.
12.06.2024 | 15:52
Comisarul Moldovan prezentat la Rapid intro conferinta maraton Dan Sucu iritat la inceputul conferintei Sa nu mai aud acest cuvant Nu suna bine Ce obiectiv are echipa in sezonul viitor
Viorel Moldovan, prezentat de Dan Şucu la Rapid. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid are un nou preşedinte. “Comisarul Moldovan” a fost prezentat într-o conferinţă maraton care a durat cât o repriză de fotbal, 45 de minute. Acţionarul majoritar Dan Şucu şi preşedintele Viorel Moldovan au vorbit despre strategia clubului, obiective şi au răspuns răbdători la întrebările jurnaliştilor prezenţi.

“Comisarul Moldovan”, prezentat la Rapid într-o conferinţă maraton!

Dan Şucu a fost iritat încă de la începutul conferinţei de presă, când s-a vorbit despre perioada de “sărăcie” din urmă cu un deceniu, când Viorel Moldovan reuşea să promoveze Rapidul în SuperLiga din postura de antrenor:

ADVERTISEMENT

“Asta cu sărăcia nu sună bine! Să nu mai aud acest cuvânt”, a intervenit Dan Şucu, mai în glumă, mai în serios, la începutul conferinţei de presă. 10 ani mai târziu, Moldovan revine ca preşedinte la Rapid.

Viorel Moldovan a venit cu foaia pregătită la conferinţă! Pus în dificultate de jurnalişti

Viorel Moldovan a venit cu temele făcute la conferinţa de presă, având notate mai multe idei pe care voia să le transmită în conferinţa de presă. Dan Şucu i-a trasat responsabilităţile lui Viorel Moldovan, care pe lângă atribuţiile de preşedinte va coordona şi partea de comunicare a clubului cu presa, plus reprezentarea cu fanii şi FRF.

ADVERTISEMENT

Noul preşedinte a fost pus în dificultate de unele întrebări, fiind chestionat şi dacă le va da o mână de ajutor fanilor în momentul în care ei vor vrea să creeze un show pirotehnic, aşa cum în trecut Daniel Niculae a făcut-o şi este cercetat penal pentru acest lucru:

“Mă gândeam că voi primi întrebarea asta. Eu am altă viziune. Normal că vreau altceva din acest punct de vedere. Îmi place să văd efervescenţă pe stadion, fără acest lucru totul este mult mai trist.

ADVERTISEMENT

Dar, din acest punct de vedere, lucrurile nu sunt destul de clare”, a fost răspunsul lui Viorel Moldovan, prin care a evitat cât de mult a putut comparaţia cu fostul preşedinte şi problemele de justiţie pe care le are.

Dan Şucu, la prezentarea lui Viorel Moldovan. Sursa foto: Fanatik
Dan Şucu, la prezentarea lui Viorel Moldovan. Sursa foto: Fanatik

Dan Şucu nu l-a menajat pe Niculae: “Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive”

În schimb, Dan Şucu a avut un discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae. L-a lăudat iniţial, dar apoi a lansat câteva săgeţi prin care s-a arătat vizibil deranjat de finalul dezastruos de campionat, spunând că ultimele 10 etape l-au convins să schimbe tot:

ADVERTISEMENT

„Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

Noi îl susținem în continuare. Pe partea cealaltă, rezultatele din ultimele 10 etape și că nu ne-am îndeplinit obiectivul e inacceptabil. Obiectivele sunt obiective și trebuie realizate. Eu îmi respect toate promisiunile pe care le fac și lucrez doar cu oameni care își respectă promisiunile făcute.

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, a spus Dan Şucu în conferinţă.

Dan Şucu, Viorel Moldovan şi Lucian Ionescu, în conferinţă. Sursa: Fanatik
Dan Şucu, Viorel Moldovan şi Lucian Ionescu, în conferinţă. Sursa: Fanatik

Neil Lennon nu are obiectiv titlul: “Am pierdut un an!”

În ceea ce priveşte obiectivul pentru stagiunea următoare, Dan Şucu a surprins, spunând că sezonul trecut este considerat unul pierdut, iar Neil Lennon trebuie să obţină minimum un loc de cupă europeană:

“Nu (n.r. dacă obiectivul este câştigarea titlului). O să ne dorim oricând să câştigăm un campionat pe care îl începem. Dar obiectivul nostru este cel de anul trecut. Am pierdut un an, reluăm obiectivul de anul trecut.

Adică participarea în cupele europene. Că o facem din poziţia de primele 3, că o facem din postura de câştigători ai Cupei României, participarea în cupele europene este obiectivul”, a spus Dan Şucu.

Dan Şucu anunţ clar: “Ni-l dorim pe Louis Munteanu!”

Finanţatorul principal al Rapidului a dezvăluit cu subiect şi predicat că şi-l doreşte pe Louis Munteanu la echipă, iar în ceea ce priveşte acest transfer se află în competiţie directă cu FCSB:

“„Ni-l dorim pe Louis Munteanu. Cum să nu fie o competiție? Este evident o competiție între Rapid și FCSB. Suntem în competiţie cu toate echipele din SuperLiga”, a spus Dan Şucu.

Conferinţa de presă s-a încheiat cu predicţia lui Viorel Moldovan pentru Euro 2024. Actualul preşedinte al Rapidului a făcut parte din staff-ul lui Anghel Iordănescu la ultimul turneu final la care a evoluat România, Euro 2016. Fostul atacant al naţionalei României speră ca tricolorii să se descurce mai bine decât atunci, când au fost eliminaţi în faza grupelor după un eşec cu Albania.

Comisarul Moldovan, prezentat la Rapid
Comisarul Moldovan, prezentat la Rapid
  • 51 de ani are Viorel Moldovan
  • 10 ani au trecut de când Viorel Moldovan a promovat Rapidul în prima ligă din postura de antrenor
ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi...
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi s-a aşternut tăcerea. "Eu am auzit-o doar pe fată strigând la urs"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”