Fotbal intern

Comisia de Disciplină a FRF s-a pus pe FCSB! Ce sancțiuni au primit ”roș-albaștrii”

06.06.2019 | 17:20
Comisia de Disciplina a FRF sa pus pe FCSB Ce sanctiuni au primit rosalbastrii

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal s-a pus pe FCSB și a aplicat sancțiuni clubului, dar și directorului sportiv Mihai Stoica. ”Roș-albaștrii” au trăit un nou sezon dezamăgitor în care au ratat câștigarea titlului în Liga 1 Betano, iar finanțatorul Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri și l-a demis pe antrenorul Mihai Teja, care se afla în funcție doar de șase luni.

Comisia de Disciplină a FRF s-a pus pe FCSB

Cum o dezamăgire nu vine niciodată singură, FCSB a intrat în vizorul Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care i-a aplicat o sancțiune drastică după meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano. Vicecampioana României a primit o penalitate sportivă de 2.500 de lei după comportamentul inadecvat al suporterilor la întâlnirea disputată pe Arena Națională.

În schimb, directorul sportiv Mihai Stoica a scăpat doar cu avertisment după ce a fost reclamat de Comis Centrală a Arbitrilor pentru declarații calomnioase la adresa cavalerilor fluierului. Oficialul vicecampioanei a protestat în timpul meciului cu U Craiova din etapa a treia a play-off-ului, după ce arbitrul Ovidiu Hațegan a avut cțteva decizii pe care acesta le-a considerat în defavoarea echipei sale.

Mihai Stoica îl felicită pe Florentin Matei după ce a fost schimbat în meciul FCSB – FC Hermannstadt

O nouă amânare în cazul împrumutului pe filiera FCSB – Astra

În schimb, membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal au dat o nouă amânare în cazul Astra – FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să împrumute clubul lui Ioan Niculae cu 300.000 de euro, document publicat în exclusivitate de FANATIK. Astfel, un nou termen în această speță a fost stabilit pentru miercuri, 12 iunie.

În această vară, Gigi Becali a negociat intens cu Edi Iordănescu pentru aducerea sa pe banca tehnică în locul lui Mihai Teja, dar fiul fostului selecționer a refuzat oferta și a ales să rămână la Gaz Metan Mediaș. Latifundiarul din Pipera a fost refuzat și de Nicolae Dică, care a preferat să meargă în Liga 2 la FC Argeș decât să se întoarcă la FCSB, iar în aceste condiții a ales să-l numească pe Bogdan Andone, cel care i-a fost secund lui Teja din iarnă și până la finalul sezonului, și a făcut anunțul în exclusivitate pentru FANATIK.

Tags: