Fotbal intern

Comisia de Disciplină FRF a decis sancțiunile pentru antrenorul Mihai Teja și Tudor Băluță

Autor: Eduard Nicolae Popa | 25.07.2018 | 17:52

Comisia de Disciplină FRF a decis sancțiunile pentru antrenorul Mihai Teja și Tudor Băluță, după eliminările pe care cei doi le-au primit în prima etapă din Liga 1 Betano.

Astfel, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a fost sancţionat de către Comisia de disciplină a FRF cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 de lei, anunţă LPF. Tehnicianul Mihai Teja a fost eliminat de către arbitrul George Găman la finalul jocului cu Concordia Chiajna, imediat după golul victoriei marcat de Fortes. Gaz Metan s-a impus în prima etapă în fața Concordiei cu scorul de 2-1. Teja urmează să stea în tribune la partidele cu FC Voluntari și Dinamo București.

Comisia de Disciplină FRF a decis sancțiunea și pentru Tudor Băluță

În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii Comisiei de disciplină a FRF au decis suspendarea cu un joc şi o penalitate sportivă de 740 de lei pentru jucătorul Tudor Băluţă, de la Viitorul Constanţa, eliminat în partida cu Dunărea Călăraşi, din cadrul primei etape a Ligii I. Dunărea Călărași a câștigat cu 1-0, după golul lui Honciu și un penalty ratat de Ianis Hagi. Astfel, Tudor Băluță ratează meciul cu Concordia Chiajna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!