News

Comisia Europeană, reacție pe facebook după condamnarea lui Dragnea! Ce mesaj a fost postat

27.05.2019 | 16:14
Comisia Europeana reactie pe facebook dupa condamnarea lui Dragnea Ce mesaj a fost postat

Reprezentanța Comisiei Europeană a avut o reacție pe măsură după condamnarea lui Dragnea! Aceștia au postat pe facebook o fotografie în care angajații urmăresc cu atenție știrile ce aveau să anunţe, în cele din urmă, faptul că Liviu Dragnea va merge la închisoare. Astfel, membrii biroului diplomatic au fost surprinși într-o imagine chiar în timp ce urmăresc posturile TV din România. Mesajul care a însoțit postarea a fost unul simplu: ”Urmărim ştirile în fiecare zi”.

Comisia Europeană, reacție pe facebook după condamnarea lui Dragnea!

A fost de altfel o zi dificilă pentru liderul PSD. Liviu Dragnea a primit sentința în dosarul angajărilor fictive făcute la Protecția Copilului din județul Teleorman. Înalta Curte de Casație nu l-a iertat și a dat un verdict crunt pentru omul care conducea partidul aflat la guvernare. Mai mult de atât, cu doat câteva ore în urmă, PSD-ul pierdea cu un scor ruşinos şi alegerile pentru europarlamentare.

Acum, judecătorii Curții Supreme au decis să-l condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare. Aproape imediat, oamenii din tabăra lui Dragnea au sărit ca arși. Deputatul Cătălin Rădulescu le-a transmis medicilor să aducă înapoi banii în plus pe care i-au primit la salariu și să plece din țară și a ținut să indice că totul s-a făcut la ordin politic. „Am sperat la o achitare. Am sperat până în ultimul moment, asta-i viaţa.

A fost sau nu execuție

E a doua execuţie pentru Partidul Social Democrat după Adrian Năstase. Sper ca să se bucure cei care au votat „ieri şi chiar probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi, că USR-ul şi ceilalţi o să ceară asta, probabil că cei care sunt agricultori să dea înapoi subvenţiile, pensionarii la fel, salariaţii… şi să le fie bine cu cei care au votat, să vedem ce bine o să le fie cu ceilalţi” a afirmat Cătălin Rădulescu.

Și Flavia Teodosiu, unul dintre avocații care l-au reprezentat pe președintele social-democraților consideră că verdictul dat de ÎCCJ este rodul unor presiuni. „Este o condamnare politică. Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit. Pe viitor ne vom gândi să vedem dacă avem vreo cale de atac extraordinară, una internațională” , a declarat Flavia Teodosiu