Fotbal intern

Comisia Tehnică a FRF, despre situația lui Mirel Rădoi: „E important să îl ascultăm!”

01.04.2021 | 23:02
Comisia Tehnica a FRF despre situatia lui Mirel Radoi E important sa il ascultam
ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu, membru al Comisie Tehnice a Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a „tricolorilor”, în urma înfrângerii împotriva Armeniei.

Acesta susține că Mirel Rădoi a fost desemnat selecționer al României într-un plan mult mai complex al FRF-ului de a face o trecere bună la naționala mare a tinerilor fotbaliști care au jucat la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu a spus că va analiza tot ce s-a întâmplat în meciurile naționalei României, însă pentru el va conta, în luarea unei decizii, și ce va spune Mirel Rădoi.

Comisia Tehnică a FRF a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi

Aurel Țicleanu, membru al Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi la naționala României: „Era vorba despre barajul pentru Campionatul European și în toamnă să înceapă preliminariile pentru Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT

Ținta noastră era să treacă mulți fotbaliști tineri de la echipa de tineret la echipa mare, Cosmin încercase în meciul cu Spania, dar nu reușise prea mult atunci.

Noi aveam ideea de a cristaliza jucătorii în echipa mare a României. Nu se poate spune că nimeni nu a gândit o alegere a lui Rădoi la naționala României”.

ADVERTISEMENT

„Voi face o analiză exactă a lui Rădoi!”

Aurel Țicleanu a continuat și a precizat că va face o analiză amănunțită a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a României, dar va fi interesat și de cum va justifica Mirel Rădoi înfrângerea de la Erevan.

„Eu voi face o analiză exactă a lui Rădoi la naționala României, dar punctul central în analiza mea e că în minutul 78 eram cu 6 puncte de partea noastră și mă îndoiesc că în 11 contra 11 se mai întorcea scorul.

ADVERTISEMENT

E foarte important să îl ascult pe Mirel Rădoi”, a mai spus Aurel Țicleanu la TV DigiSport.

Tags: