ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Comisia de DISCIPLINĂ stabileşte azi CLASAMENTUL Ligii1! Ce echipă poate fi EXCLUSĂ şi care NEPROGRAMATĂ!

Comisia de Disciplină a FRF va judeca, în cursul zilei de astăzi, trei cazuri extrem de importante, care pot afecta ierarhia Ligii 1. Conform prosport.ro, FC Vaslui riscă neprogramarea la meciul...
Autor: Răzvan Scarlat | 14.05.2014 | 11:15
Comisia de DISCIPLINĂ stabileşte azi CLASAMENTUL Ligii1! Ce echipă poate fi EXCLUSĂ şi care NEPROGRAMATĂ!
Daniel Florea, Rafael Stanescu.

Comisia de Disciplină a FRF va judeca, în cursul zilei de astăzi, trei cazuri extrem de importante, care pot afecta ierarhia Ligii 1. Conform prosport.ro, FC Vaslui riscă neprogramarea la meciul cu Ceahlăul din cauza faptului că oficialii din Moldova nu au achitat baremul observatorului de joc Marin Petrache la partida cu Oţelul Galaţi. Conform Regulamentului Disciplinar, neplata baremurilor cuvenite arbitrilor şi observatorilor în termenul regulamentar, a altor cheltuieli şi a penalităţilor, se sancţionează cu neprogramarea echipei respective la jocurile oficiale următoare pînă la achitarea acestora. Dată fiind situaţia financiară precară de la club, rămîne de văzut dacă oficialii lui FC Vaslui vor găsi cei 1.700 lei necesari pentru a scăpa de neprogramare. Conform regulamentului, dacă o echipă nu este programată la două partide consecutive, urmează excluderea din campionat, iar toate meciurile din retur vor fi pierdute cu 3-0 la “masa verde”.

ADVERTISEMENT

Corona Braşov ar putea fi exclusă astăzi din campionat dacă nu vor face dovada plăţii TVA-ului de 19.200 de euro în cazul transferurilor jucătorilor Marius Martac şi George Ştefan. Ardelenii au fost depunctaţi de două ori pînă acum, cu opt puncte, pentru litigiul cu Oţelul Larissa. Conform regulamentului, după cele două depunctări urmează excluderea. Dacă se va întîmpla acest lucru, Corona va pierde toate partidele din retur cu 3-0 la “masa verde”. În acest caz, ACS Poli şi Săgeata ar urma să primească, în clasament, cîte două puncte, iar Oţelul Galaţi ar ieşi în dezavantaj.

Universitatea Cluj afla tot miercuri dacă va pierde la “masa verde” partida cu Concordia Chiajna. Prima comisie a FRF a dat cîştig de cauză ilfovenilor, care au contestat dreptul de joc al lui Martac la partida direct, însă “şepcile roşii” au făcut apel. Pe teren, cele două formaţii au remizat, scor 1-1. Fotbalistul a fost transferat temporar de Oţelul Larisa la Corona Braşov pentru perioada 07.08.2013 – 30.06.2014, dar acesta şi-a încheiat contractul cu braşovenii înainte de expirarea termenului pentru transferul temporar şi a semnat cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!