Fotbal intern

Comisiile FRF au judecat cazul Astra – FCSB. Detalii noi după cererea Craiovei. “Toată lumea a râs!”

Autor: Iuliana Spirache | 11.04.2019 | 13:42
Fază de joc de la partida dintre Astra Giurgiu și FCSB. Comisiile FRF au judecat cazul celor două echipe

Comisiile de la FRF (Federația Română de Fotbal) au judecat cazul Astra – FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să împrumute clubul lui Ioan Niculae cu 300.000 de euro. FANATIK a publicat documentul care dovedește înțelegerea dintre cele două formații din play-off, iar Universitatea Craiova a făcut plângere împotriva acestora.

Comisiile FRF au judecat cazul Astra – FCSB

“S-a judecat la FRF și s-a dat o amânare. Toată lumea a râs. Și cei de la Comisie și toți cu râs. Sper să nu mai avem nevoie de împrumuturi de la Gigi Becali. Săptămâna trecută s-au plătit câteva sute de mii de euro pentru a fi luată licența.

Primele sunt la zi, un salariu restant s-a dat. O să acoperim toate datoriile. Cred că prin ceea ce am făcut am arătat că facem eforturi ca lucrurile să meargă bine în continuare”, a spus Dani Coman, președintele echipei Astra Giurgiu, conform PRO X.

Junior Morais și Llullaku în meciul Astra – FCSB

Cazul a fost amânat până pe 16 aprilie

Comisia de Disciplină din cadrul FRF nu a luat nicio decizie împotriva celor două echipe din Liga 1 Betano, chiar dacă Universitatea Craiova a cerut ca înțelegerea dintre Astra Giurgiu și FCSB să fie verificată cu atenție. E a doua oară când Comisiile amână cazul, iar acesta o să fie analizat din nou pe 16 aprilie.

FCSB și Astra Giurgiu joacă în play-off-ul Ligii 1 Betano. Gruparea roș-albastră se află pe poziția a 2-a, cu 34 de puncte, la trei în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, Astra Giurgiu este pe 5, cu 21 de punct și are 4 eșecuri în play-off.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!