Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Comitet de primire special pentru naționala României în cantonamentul din Würzburg. Ce au făcut „tricolorii” și selecționerul Edi Iordănescu. Video exclusiv

Naționala României a avut parte de o primire specială în cantonamentul din Würzburg. „Tricolorii” au ajuns la Hotelul Melchior Park.
Autocarul spectaculos care a adus naționala României la Hotelul Melchior Park din Wurzburg. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Naționala României a ajuns cu bine în Germania, după un zbor de aproximativ două ore și jumătate. „Tricolorii” au parcurs 123 de kilometri de la aeroport și până la Hotel Melchior Park din Würzburg, „casa” delegației României pe parcursul EURO 2024. FANATIK a fost prezent la sosirea „tricolorilor”.

Comitet de primire special pentru naționala României în cantonamentul din Würzburg. Ce au făcut „tricolorii” și selecționerul Edi Iordănescu

Naționala României a coborât dintr-un autocar de-a dreptul spectaculos, personalizat. „Tricolorii” au avut parte de o primire specială, odată ajunși la hotelul de 4 stele din Würzburg. Angajați ai resortului, îmbrăcați în echipamentul echipei naționale a României, le-au făcut primirea „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura surpriză de care naționala României a avut parte. Atât hotelul, cât și baza de pregătire au fost personalizate cu „tricolorii”. Hotel Melchior Park este rezervat în exclusivitate delegației naționalei României.

Jucătorii vor sta în camere single și au la dispoziție toate facilitățile, precum un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness. De cealaltă parte, AKON Arena, baza de pregătire a „tricolorilor”, se află la doar 4 kilometri distanță. AKON Arena este stadionul echipei Würzburger Kickers.

ADVERTISEMENT
Naționala României a avut parte de o primire specială la hotelul din Wurzburg, Germania. Foto: FANATIK.
Naționala României a avut parte de o primire specială la hotelul din Wurzburg, Germania. Foto: FANATIK.

Naționala României a ajuns la Hotelul Melchior Park din Wurzburg

România susține marți, 11 iunie, primul antrenament pe tărâm german

Marți, 11 iunie, începând cu ora 11:00 (ora Germaniei), naționala României va efectua prima ședință de pregătire în pe tărâm nemțesc. Antrenamentul va avea loc pe AKON Arena, stadionul cu o capacitate de aproximativ 13.000 de locuri.

Primul antrenament al „tricolorilor” din Germania va fi deschis atât spectatorilor, cât și reprezentaților mass-media. Edi Iordănescu a ales strategic orașul Würzburg pentru cantonamentul naționalei României din Germania.

ADVERTISEMENT

Orașul în care sunt rezidenți aproximativ 1.500 de români este situat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München și 300 de kilometri de Köln, exact locurile în care „tricolorii” dispută cele 3 meciuri din faza grupelor la turneul final.

Naționala României a ajuns la Hotelul Melchior Park, casa „tricolorilor” pe parcursul EURO 2024. Foto: FANATIK.
Naționala României a ajuns la Hotelul Melchior Park, casa „tricolorilor” pe parcursul EURO 2024. Foto: FANATIK.

Restaurantul din incinta bazei, transformat în sală de forță

Naționala României va avea parte de condiții de lux în cantonamentul din Germania. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că întreaga deplasare a costat nu mai puțin de două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

AKON Arena reprezintă un spațiu excelent de antrenament pentru „tricolori”. Restaurantul din incinta bazei a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.

Naționala României a ajuns la Hotelul Melchior Park din Wurzburg

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT