Life

Compania de taxi din România în care poți să plătești cu Revolut. O poți face direct în mașină

Revolut a bătut palma cu o companie importantă de taxi din România. Ce modalități noi de plată au la dispoziție clienții băncii.
03.06.2024 | 19:20
Compania de taxi din Romania in care poti sa platesti cu Revolut O poti face direct in masina
Revolut a bătut palma cu o companie importantă de taxi din România. Sursa foto: Pixabay, Hepta
ADVERTISEMENT

Revolut face ce face și vrea să ia fața băncilor deja consacrate din România. Instituția financiară a făcut un pas semnificativ și a introdus o opțiune menită să ușureze drumurile clienților cu taxiul.

Revolut a bătut palma cu Meridian Taxi

Revolut este una dintre cele mai populare bănci din România, chiar dacă a ajuns la noi în țară în urmă cu doar câțiva ani. În tot acest timp, Revolut a făcut îmbunătățiri constante, special pentru a veni în sprijinul clienților săi.

ADVERTISEMENT

De data asta, banca a bătut palma cu una dintre cele mai cunoscute companii de taxi. Astfel, de acum încolo, persoanele care au cont Revolut vor putea plăti cursa direct în mașină, la terminalul de plăți.

Meridian Taxi s-a asociat cu Revolut pentru a face fiecare deplasare a românilor cu taxiul mult mai ușoară. Revolut a dotat întreaga flotă Meridian Taxi cu terminale de plată, astfel că orice card Revolut va putea fi folosit direct în mașină.

ADVERTISEMENT

Nu este obligatoriu ca românii, clienți Revolut, să aibă la ei cardul fizic. Este suficient ca acesta să fie înrolat în aplicația de plată de pe telefonul mobil, iar de aici încolo, lucrurile sunt simple.

Cum se va realiza plata cu Revolut în mașinile din flota Meridian Taxi

Acest parteneriat care reprezintă un pas uriaș pentru ambele companii implicate. Însă, acum, Meridian Taxi a devenit prima companie din industrie care a semnat un astfel de acord cu Revolut.

ADVERTISEMENT

”Cu dispozitivul pus la dispoziție de Revolut, șoferii de taxi vor avea la îndemână un mijloc de încasare de plăți care le va permite pasagerilor să achite cursele atât cu cardurile fizice, cât și cu cardurile virtuale integrate în portofele electronice. Oriunde, oricând, simplu și fără bătăi de cap.”, arată comunicatul oficial, potrivit nocash.ro.

Surprizele plăcute pentru clienții Revolut nu se încheie aici. De acum încolo, pe lângă modalitățile de plată deja existente, românilor le va mai fi pus la dispoziție și Revolut Pay. Cu alte cuvinte, plata unei curse cu taxiul se poate face cu un singur click.

ADVERTISEMENT

Revolut a decis să încheie un astfel de acord cu Meridian Taxi în urma mai multor studii. Potrivit datelor, transportul este una dintre categoriile unde românii consumă cei mai mulți bani. Și, fiind vorba despre orașele mari, principalele mijloace utilizate sunt taxiurile.

Revolut este una dintre băncile care are constant surprize pentru clienții săi. Revolut oferă bani celor care conving persoane noi să devină clienți, oferă cashback la diverse tranzacții și a lansat chiar și un eSIM.

ADVERTISEMENT
Tags: