Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Comparația lui Andrei Vochin, Răzvan – Mircea Lucescu vs Edi – Anghel Iordănescu, l-a emoționat pe tehnicianul lui PAOK: „Cred că eu și Edi suntem tovarăși de drum!”

Andrei Vochin l-a impresionat pe Răzvan Lucescu. Consilierul președintelui FRF a făcut o comparație emoționantă între perchiile Răzvan – Mircea Lucescu și Edi – Anghel Iordănescu
20.05.2024 | 12:51
Comparatia lui Andrei Vochin Razvan  Mircea Lucescu vs Edi  Anghel Iordanescu la emotionat pe tehnicianul lui PAOK Cred ca eu si Edi suntem tovarasi de drum
Comparația lui Andrei Vochin, Răzvan – Mircea Lucescu vs Edi – Anghel Iordănescu, l-a emoționat pe tehnicianul lui PAOK: „Cred că eu și Edi suntem tovarăși de drum!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin l-a emoționat pe Răzvan Lucescu, proaspăt campion în Grecia cu PAOK Salonic. Consilierul lui Răzvan Burleanu a făcut o comparație tare între perechiile de antrenori tată – fiu, Răzvan – Mircea Lucescu și Edi – Anghel Iordănescu.

Andrei Vochin l-a emoționat pe Răzvan Lucescu. Comparație tare între Răzvan – Mircea Lucescu și Edi – Anghel Iordănescu

„Andrei a zis ceva foarte interesant la începutul emisiunii. De remarcat că avem doi băieți ai unor tați celebri. Nu e nimic întâmplător. Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, scrie istorie în Grecia. Edi Iordănescu califică naționala României, fiul lui Anghel Iordănescu. Andrei, spune-i tu lui Răzvan, cum ai spus”, a transmis Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Nu mai sunt băieții lui Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, ci Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu au devenit tații lui Răzvan Lucescu și Edi Iordănescu”, a declarat Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Răzvan Lucescu, care a cucerit al doilea său titlu de campion în Grecia cu PAOK, a avut o reacție savuroasă. „Cred că e corect și așa, dar tot timpul au fost tații noștri. Trebuie întrebate mamele”, a răspuns, haios, tehnicianul în vârstă de 55 de ani.

ADVERTISEMENT

„Tații noștri ne-au împins prin ceea ce au făcut ei”

„Nu știu Edi, dar probabil că și el trece prin ce trec eu. Pot spune că tații noștri ne-au împins prin ceea ce au făcut ei să avem o motivație extraordinară. Eu de la tatăl meu am luat această cultură a muncii și a nu renunța niciodată, a lupta tot timpul. Chiar și în momentele grele, urâte, când îmi vine să renunț, când îmi vine să îmi iau câmpii.

Îmi găsesc forța să revin și să lupt. N-am abandonat niciodată și asta e datorită exemplului pe care l-am avut în el pentru că nu cred că mi-a transmis el conștient. Tot ce a fost în jurul lui. Și când era la discuții și când își pregătea munca, antrenamentele, și când își pregătea meciurile și felul în care vorbea, declara sau dădea interviuri. Pentru că din fiecare situație poți lua câte ceva.

ADVERTISEMENT

Și toate astea ne-au împins pe noi să vrem să reușim. Eu personal nu m-am gândit niciodată să mă compar cu el și nu e ăsta scopul meu, dar am vrut să demonstrez că pot și eu ceva și să fiu mândru de mine însumi și bănuiesc că și la Edi e aceeași situație”, a adăugat tehnicianul lui PAOK.

„Edi Iordănescu, un tovarăș de drum”

În schimb, Edi Iordănescu a reușit, în calitate de selecționer, să califice echipa națională a României la un turneu final după o pauză de opt ani. „E un respect deosebit între noi. El știe bine, eu știu bine. Mai degrabă aș spune că e un tovaraș de drum. Cumva da.

ADVERTISEMENT

Nu am stat să mă gândesc, dar acum că tu pui problema asta și Andrei a pus-o, analizând un pic rapid așa, da, cred că sunt situații similare. Și cred că forța pe care o avem amândoi să ne luptăm împotriva tuturor frustrărilor. Că sunt sigur că și el a trăit ce am trăit eu. ‘Că ești băiatul lui, că ai făcut asta și asta’. Și în continuare mai sunt chestii din aceastea. Ne-au ajutat să învățăm să ne luptăm”, a conchis Răzvan Lucescu.

“ITI PROMIT!” MOMENTUL EMOTIONANT Mircea Lucescu si FIUL SAU, Razvan, dupa TITLUL din Grecia

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României