Sport

Comparație făcută între Mihai Pintilii și Nicolae Dică: „El nu conduce antrenamentele cu zâmbetul pe buze!”

MM Stoica a făcut o comparație între Mihai Pintilii și Nicolae Dică, spunând că fostul antrenor al FCSB-ului nu conducea antrenamentele cu zâmbetul pe buze.
08.11.2022 | 18:59
Comparatie facuta intre Mihai Pintilii si Nicolae Dica El nu conduce antrenamentele cu zambetul pe buze
Comparație făcută între Mihai Pintilii și Nicolae Dică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat cum conducea Nicolae Dică antrenamentle, neconsiderând mandatul său un insucces.

Comparație făcută între Mihai Pintilii și Nicolae Dică

MM Stoica a făcut o comparație între Mihai Pintilii și Nicolae Dică, explicând felul tehnicienilor de a aborda antrenamentelor: „Pintilii cu Neubert, Filip, Ovidiu Petre și toți de-acolo, au decis să jucăm mult pe Compagno, pentru că e foarte greu să joci împotriva lui, noi am simțit-o pe propria piele.

ADVERTISEMENT

Mutu a fost inteligent la un moment dat și a pus doi jucători să vină pe el, dar a fost cam târziu.

Efectiv nu le-am dat nicio șansă. M-am bucurat că după pauză lucrurile nu s-au schimbat, noi am venit la fel. Meritul în principal este al spectatorilor, al celor care au venit în număr foarte mare.

ADVERTISEMENT

Eu mă așteptam să fie vreo 25.000 de oameni. Peluza Nord dă semnalul, dar când un stadion întreg cântă, nu ai cum să nu încerci să te autodepășești”.

„Pintilii are ultimul cuvânt, dar și înainte era vocea lui ascultată de vestiar. Va trebui să existe un antrenor principal cu licență pro în viitor. În niciun caz nu va fi un deținător de licență pro ca să facă figurație”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să rămână Pintilii, dar nu vrem să driblăm regulamentele!”

„Nu eu sunt cel care decide. Doar că Gigi Becali e o persoană foarte imprevizibilă și nu știi niciodată ce te așteaptă. M-aș bucura să rămână Pintilii și să facem rezultate.

Aș vrea să nu driblăm regulamentele, sincer. E prea stufoasă problema asta. Cred că ar trebui să fie mult mai permisivi cei de la școală de-acolo cu foștii internaționali”, a continuat MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Dică e puțin diferit, abia vine din iarbă, e un tip mai riguros, nu face antrenamente cu zâmbetul pe buze. Ține de personalitatea fiecăruia, nu e un tip spumos, e un tip serios, care vrea să conducă cu mână de fier. Unii apreciază, unii nu.

Nu există un manual al antrenorului ideal. Dică a calificat echipa în grupe. Mandatul lui pentru mine nu a fost un insucces. Nu a fost vina lui, nu am știut noi să jucăm din trei în trei zile”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT