Sport

Comparație umilitoare pentru Răzvan Burleanu după dezastrul din Liga Națiunilor: „S-a dus un șofer de tir să le vorbească jucătorilor echipei naționale!”

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale a României, l-a desființat pe Răzvan Burleanu după ce președintele FRF a fost la vestiare să vorbească cu jucătorii la finalul meciului cu Muntenegru.
15.06.2022 | 13:52
Comparatie umilitoare pentru Razvan Burleanu dupa dezastrul din Liga Natiunilor Sa dus un sofer de tir sa le vorbeasca jucatorilor echipei nationale
Răzvan Burleanu este considerat de Ciprian Marica principalul vinovat pentru rezultatele naționalei. Sursă foto: Sport Pictures, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un întreg stadion a cerut demisia lui Răzvan Burleanu după rușinea cu Muntenegru, iar Ciprian Marica a pus tunurile pe oficialul FRF, dar și pe Edi Iordănescu.

Ciprian Marica s-a dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu: „Data viitoare, vă rugăm să nu mai mergeți, poate îi speriați”

Ciprian Marica a ironizat tentativa lui Răzvan Burleanu de a-i încuraja pe jucători la finalul meciului cu Muntenegru, când a mers la vestiare să vorbească cu „tricolorii”.

ADVERTISEMENT

„Se duce Răzvan Burleanu în vestiar, e la fel cum s-ar duce un șofer de tir să vorbească cu jucătorii echipei naționale. Nu e nicio diferență. Vine un președinte de club, un fost mare jucător, care știe ce simți, care poate să-ți împărtășească”.

Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile lui Marica, care a fost suprins de discursul selecționerului: „Îl mai aud și pe Edi Iordănescu care spune: ‘Am apreciat, a fost foarte bine’. Spui că a fost foarte bine și ai luat 3. Ce a fost foarte bine?

ADVERTISEMENT

Că a venit Răzvan Burleanu și ai luat 3? Data viitoare, vă rugăm să nu mai mergeți, poate îi speriați. Ceva se întâmplă că speriați de bombe sunt”.

Ciprian Marica îi atacă și pe jucătorii naționalei: „Venim la echipa națională să-i facem bărbați?”

Nici jucătorii lui Edi Iordănescu nu au scăpat de acuzele lui Marica: „Venim la echipa națională să-i facem bărbați? Aici pleacă de la selecție, de la mentalitate, de la mentorii pe care ar trebui să-i aibă.

ADVERTISEMENT

Sunt lacune mari, atât timp cât conducerea nu se pricepe…” , a spus Ciprian Marica, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

România a pierdut cu 3-0 pe Giulești în fața Muntenegrului, primul meci după 5 ani în care încasăm o înfrângere atât de dureroasă, doar că atunci se întâmpla în fața naționalei Olandei.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” se află pe ultimul loc în Liga Națiunilor și ar putea avea parte de o grupă de coșmar în preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT