Life

Compatibilități zodiacale. Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, dezvăluie ce zodii se înțeleg cel mai bine

Care sunt cele mai compatibile zodii? Mihai Voropchievici are răspunsurile! Cum se înțeleg Leii cu Vărsătorii sau Racii cu Peștii?
01.01.2023 | 12:47
Compatibilitati zodiacale Astrologul FANATIK Mihai Voropchievici dezvaluie ce zodii se inteleg cel mai bine
Compatibilități zodiacale în luna ianuarie 2023, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO FANATIK/ insider.com
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, dezvăluie care sunt cele mai puternice compatibilități zodiacale!

Compatibilități zodiacale. Cine cu cine se înțelege. Mihai Voropchievici ne lămurește!

Berbecul se înțelege cu Taurul, Fecioara, Scorpionul, Vărsătorul și Peștii în proporție de 50%. Niciunul nu e pe piciorul de a-l domina pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Cu Berbecul, Geamănul și Leul se înțelege 70%. În totalitate, se înțelege cu Balanța și Săgetătorul. Balanța e pe aceeași axă astrologică, pe punctele cardinale Berbec-Balanță, iar Săgetătorul e o zodie de foc asemănătoare.

Taurii se înțeleg cu Gemenii, Leii, Scorpionii, Săgetătorii, Vărsătorii și Peștii în raport de 50%. Taurul cu Racul se înțelege 70%. Taurul cu Taurul se înțelege 90%.

ADVERTISEMENT

Cu Fecioarele și Capricornii se înțeleg în raport de 100%, deci vorbim de o compatibilitate totală.

Gemenii sunt compatibili cu Taurul, Racul, Fecioara, Săgetătorul, Capricornul și Peștele, în raport de 50%. Gemenii cu Gemenii au un raport de 90%. 100% se vor înțelege cu Vărsătorii și Balanțele.

ADVERTISEMENT

Racul se înțelege cu Berbecul, Leu, Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul în proporție de 50%. Când unul e deasupra, când celălalt. Nu prea apar dispute discrepante între ei.

Fecioarele, compatibilități de-a dreptul surprinzătoare

Cu Gemenii, Fecioara și Capricornul se înțeleg în raport de 70%, iar cu Peștii și Scorpionii se înțeleg 100%. Similitudinile totale sunt acolo unde vorbim de același simbol, aer, foc sau apă.

ADVERTISEMENT

Leul se înțelege cu Taurul, cu Fecioara, cu Racul, cu Scorpionul, Capricornul și Peștii 50%. Leul cu Gemenii are un raport de 70%. Cu Berbecul, Săgetătorul, Balanța și Vărsătorul face raportul de 100%. Pe lângă zodiile de foc, Leul acceptă în raport de 100% două zodii de aer. De ce? Pentru că, fiind o zodie de foc, acceptă zodii de aer, care întrețin focul și îi pun în evidență.

Fecioarele se înțeleg cu Taurii, Racul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul și Peștii în proporție de 50%. O să vi se pară curios că Fecioara cu Fecioara se înțeleg doar 50%. Știți de ce? Pentru că este o zodie dublă, duală. Când se vede în oglindă și se recunoaște nu îi convine.

Cu Gemenii, Fecioara are un raport crescut, de 70%. Cu Leul are de 90%, iar cu Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul și Berbecul se înțelege în raport de 100%.

Balanța se înțelege cu Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii 50%. Cu Berbecul, Taurul, Scorpionul și Săgetătorul, 70%. Balanța cu Balanța, Gemenii și Vărsătorul 100%. Aceste zodii de aer sunt foarte compatibile.

Zodiile de aer, compatibilitate de 100%

Scorpion: Taur, Leu, Fecioară, Săgetător, Capricorn și Berbec – 50%. Cu Gemenii, Balanța și Vărsătorul, Scorpionul e compatibil 70%. Cu Racul, Peștii și alți Scorpioni sunt compatibili 100%.

Săgetător: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Pești, compatibilitate 50%. Cu Balanța și Vărsătorul au un raport de înțelegere de 70%. Cu Gemenii și cu alți Săgetători au un raport de 90%. Săgetătorul cu Berbecul, Leul și Fecioara e compatibil 100%.

Se înțelege cu Fecioara pentru că Fecioara îl critică, îl ambiționează și îl pune în valoare. Săgetătorii acceptă critica Fecioarei pentru că e constructivă.

Capricornii: Gemeni, Leu, Scorpion, Săgetător, Pești, Berbec – 50%. Cu Balanța și Vărsătorul are afinități în proporție de 70%. Cu Taurul, Fecioara și alți Capricorni, compatibilitatea e de 100%.

Vărsător: 50% înțelegere cu Berbecul, Taurul, Fecioara, Capricornul și Peștii. În raport de 70% se înțelege cu Racul. Cu Leul, Săgetătorul și Vărsătorul, compatibilitatea este de 90%. Vărsătorul se înțelege total cu Balanța și Gemenii.

Peștii: 50% cu Berbec, Taur, Balanță și Capricorn. Cu Gemenii, Leul, Fecioara și Vărsătorul – 70%. Cu Săgetătorul și Peștii crește raportul de la 70 la 90%. Cu Racul și Scorpionul, Peștii au raportul de 100%.

ADVERTISEMENT