Life

Top 3 compatibilități zodiacale în luna februarie 2022. Cine cu cine se înțelege cel mai bine

Află care sunt cele mai bune compatibilități zodiacale în luna februarie 2022. Trei perechi de zodii se vor înțelege extraordinar și pot porni împreună pe un drum al gloriei.
25.01.2022 | 23:45
Top 3 compatibilitati zodiacale in luna februarie 2022 Cine cu cine se intelege cel mai bine
Top compatibilități zodiacale în februarie 2022. Foto: horoscopes.astro-seek.com
ADVERTISEMENT

Cele mai bune compatibilități zodiacale din luna februarie sunt între perechi de zodii de foc, aer și apă. A doua lună a anului 2022 intensifică anumite legături tradiționale și scot la iveală noi țeluri.

Este o lună e revanșei, a autodeterminării din toate punctele de vedere. Fie că vorbim despre proiecte personale ori despre muncă în echipă, există câteva zodii care pot da lovitura.

ADVERTISEMENT

Următoarele trei perechi de zodii sunt dispuse să demonstreze că împreună sunt o forță de necombătut.

Top trei compatibilități zodiacale în luna februarie 2022

Locul 3: Leu + Berbec. Leul are capacitatea de a proiecta, iar Berbecul pune în aplicare totul, la linie. Cei doi nativi de foc pot face echipă bună din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Astrele le recomandă să lucreze împreună și să asculte unul de celălalt. Sunt efervescenți, săritori și dau dovadă de înțelepciune în deciziile pe care le iau.

Locul 2: Gemeni + Vărsător. Gemenii și Vărsătorii se potrivesc atât din punct de vedere profesional cât și amoros.

ADVERTISEMENT

Geamănul pune în cuvinte tot ce Vărsătorul nu știe să exprime. Gemenii sunt niște traducători ai viselor Vărsătorilor și știu să se plieze pe așteptările și energia nativilor de aer.

Vărsătorii continuă să fie visători și au mare noroc în februarie dacă se înconjoară de Gemeni. Gemenii sunt foarte buni în a planifica totul, în a pune în context situații pe care Vărsătorii le scapă cu vederea din cauza entuziasmului exacerbat. Pentru cei doi nativi, lucrurile arată bine dacă vor comunica în permanență.

ADVERTISEMENT

Scorpionii și Peștii, în sincron

Locul 1: Scorpion + Pești. Scorpionii și Peștii pot învinge energiile negative dacă își dau mâna. Tot ce trebuie să facă este să se concentreze la țelurile lor.

Dacă au obiective comune, le va fi foarte ușor în lupta pe care o vor duce în luna februarie. Important este ca amândoi să fie de aceeași parte a baricadei, indiferent de părerile pe care le au despre mersul lucrurilor.

Peștii vor renaște oricum în luna februarie, iar dacă se asociază cu Scorpionii pot avea parte de o revenire în scenă de zile mari. Scorpionii vin cu idei care mai de care mai interesante, cu adrenalina de care Peștii au nevoie pentru a merge mai departe.

Energiile celor doi se completează chiar și din punct de vedere erotic.

ADVERTISEMENT