Life

Compatibilități zodiacale în 2023. Perechea de care se va teme toată lumea. Cu cine își unește forțele Scorpionul

Compatibilitățile zodiacale pentru anul 2023 sunt unele destul de surprinzătoare. Taurii au nevoie de Vărsători, iar Berbecii de Capricorni.
07.10.2022 | 14:41
Compatibilitati zodiacale in 2023 Perechea de care se va teme toata lumea Cu cine isi uneste fortele Scorpionul
Compatibilități zodiacale în anul 2023. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Cum arată compatibilitățile zodiacale în anul 2023? Există o serie de surprize în special pentru nativii de pământ!

Compatibilități zodiacale 2023: Taurii și Vărsătorii, perechea surpriză a anului

Berbec + Capricorn. Știm, pare o combinație greu de imaginat, amândoi fiind extrem de căpoși, dar în 2023 vor face casă bună împreună.
Persoanele născute în Berbec și Capricorn își pot da mâna pentru a construi ceva frumos din punct de vedere profesional. Căci despre iubire… nu se potrivesc nici lipiți cu forța!

ADVERTISEMENT

Taur + Vărsător. O altă compatibilitate de-a dreptul surprinzătoare este aceasta. Taurii au nevoie de persoane ca Vărsătorii în 2023 pentru a învăța să fie din nou ludici, pentru a-și recupera spiritul acela al copilăriei, naivitatea aia frumoasă!

Vărsătorii au nevoie de Tauri, în schimb, ca să se organizeze mai bine, căci ei sunt destul de aerieni.

ADVERTISEMENT

Gemeni + Balanță. Aceasta e cea mai puternică pereche a anului 2023. Gemenii și Balanțele trebuie să își unească forțele. Doar împreună vor putea depăși obstacolele.

Fecioara și Scorpionul, cea mai periculoasă pereche

Rac + Pești. Racii și Peștii vor avea un 2023 destul de greoi, mai ales din punct de vedere amoros, așa că dacă sunt împreună, trebuie să tragă mai tare de relația lor. Dacă vorbim despre persoane născute în aceste zodii care nu au o relație, ar fi bine să își dea mâna pentru a se consola reciproc. Racii și Peștii au harul de a se vindeca sufletește reciproc printr-o simplă vorbă, o simplă îmbrățișare.

ADVERTISEMENT

Leu + Săgetător. Nativii de foc vor face casă bună și bani frumoși împreună în anul care vine. Se simt confortabili unul în prezența celuilalt și au numai de câștigat dacă stau împreună.

Fecioară + Scorpion. Aceasta va fi cea mai intrigantă compatibilitate a anului. Este, de departe, cea mai periculoasă pereche. Atunci când o Fecioară și un Scorpion își dau mâna, trebuie să se ferească toată lumea. Nimic nu stă în calea planurilor lor! Au o ambiție ieșită din comun, iar mintea lor este brici!

ADVERTISEMENT