Life

Compatibilități între zodii în anul 2022. Cele mai surprinzătoare potriviri

Se schimbă complet compatibilitățile între zodii în anul 2022. Semne care în mod normal se înțelegeau vor fi la cuțite, iar cele aflate la poluri opuse se vor apropia.
09.12.2021 | 12:43
Compatibilitati intre zodii in anul 2022 Cele mai surprinzatoare potriviri
Compatibilități între zodii în anul 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Anul 2022 este un an al surprizelor în zodiacul european din perspectiva compatibilităților. Multe dintre semnele care sunt compatibile în mod ”naturale”, făcând parte din aceeași categorie (foc, apă, pământ sau aer) nu se vor înțelege tocmai extraordinar în noul an.

Este anul în care oamenii trebuie să se deschidă mai mult, să abordeze lucrurile cu viziunea celuilalt pentru a putea trece puntea cu bine.

ADVERTISEMENT

2022 poate fi un an al marilor compromisuri. Compatibilitățile din rândurile de mai jos vorbesc despre urmărirea interesului fiecăruia, iar pentru asta uneori trebuie să te faci prieten cu dușmanul.

Compatibilități între zodii în anul 2022

Berbecii au o compatibilitate bună cu Taurii, Gemenii, Balanțele și Peștii. Cu Gemenii și Balanțele pot face bani frumoși. Au o compatibilitate foarte bună cu Leii, Fecioarele și Săgetătorii. Nu se vor înțelege absolut deloc cu Racii, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Taurii au o compatibilitate foarte bună în anul 2022 cu Gemenii, Balanțele, Scorpionii și Vărsătorii. Acești nativi pot trăi chiar o poveste frumoasă de iubire, la vară, cu cineva născut în Vărsător. Se vor înțelege binișor cu Berbecii, Capricornii și Fecioarele. Nu au ce căuta în preajma Leilor, Săgetătorilor, Peștilor sau Racilor, căci ies scântei!

Gemenii se vor înțelege extraordinar de bine cu Taurii, Fecioarele și Scorpionii. Cu aceștia trei leagă niște relații profesionale excelente. Sunt total incompatibili în 2022, din toate punctele de vedere, cu Racii, Leii, Săgetătorii, Capricornii și Peștii. Vor avea o relație decentă cu Berbecii, Balanțele și Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Racii se numără printre zodiile cu cele mai interesante potriviri în 2022. Se vor înțelege bine cu Scorpionii, Peștii și Vărsătorii și foarte bine cu Leii, Fecioarele, Balanțele și Săgetătorii. Sunt complet incompatibili cu Berbecii, Taurii, Gemenii și Capricornii.

Leii vor face casă bună cu Balanțele, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii. Vor avea o relație și mai bună, aproape perfectă, cu Berbecii, Racii, Săgetătorii și Peștii. Regii junglei trebuie să stea departe de Tauri, Gemeni și Fecioare. Cele trei zodii le pot reteza toate visele.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, la cuțite cu Leii, Capricornii și Peștii

Fecioarele se vor înțelege formidabil cu Berbecii, Gemenii, Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Vor avea o relație destul de bună și cu Taurii și Vărsătorii. Conflictele apar când vorbim despre Lei, Balanțe, Capricorni și Pești.

Balanțele se vor înțelege bine cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii, Leii și Vărsătorii. O relație foarte bună vor avea cu Taurii, Racii, Scorpionii și Peștii și dezastruoasă cu Fecioarele, Capricornii și Vărsătorii.

Scorpionii au un an al compatibilităților dat peste cap. Vor avea o relație foarte grea cu Peștii, cu care în mod normal se înțeleg bine. Tot la capitolul relații dificile intră și Berbecii, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii. Să privim și lucrurile bune. Se vor înțelege bine cu Racii și Leii și nemaipomenit de bine cu Taurii, Gemenii, Fecioarele și Balanțele.

Săgetătorii își păstrează relațiile cu ceilalți doi nativi de foc. Au o compatibilitate bună cu Balanțele și Peștii. Foarte bună cu: Berbecii, Racii, Leii, Fecioarele și Vărsătorii. Nu vor ajunge deloc la un numitor comun cu Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii.

Capricornii au cele mai multe incompatibilități în 2022

Capricornii vor avea relații cordiale cu Taurii și Leii. De la foarte bine în sus se vor înțelege cu Vărsătorii și Peștii. Acești nativi au cele mai multe incompatibilități în anul ce vine. Prin urmare, nu se vor putea apropia deloc de Berbeci, Gemeni, Raci, Fecioare, Scorpioni și Săgetători.

Vărsătorii au o compatibilitate foarte bună în anul 2022 cu Tauri, Săgetători, Capricorni și Pești. Binișor se vor avea cu Gemenii, Racii, Leii și Fecioarele. Vor intra des în conflicte cu Berbecii, Balanțele și Scorpionii.

Peștii vor păstra o relație acceptabilă, bazată pe respect și cordialitate cu Berbecii, Racii și Săgetătorii. Se vor înțelege mai bine ca niciodată cu Leii, Balanțele, Capricornii și Vărsătorii. Le vor face zile fripte, în schimb, Taurii, Gemenii, Fecioarele și Scorpionii.

 

ADVERTISEMENT