News

Comper 2019. Când au loc etapele naționale la matematică și limba română pentru elevii claselor I-VIII

04.04.2019 | 16:06
Comper 2019. Etapa națională pentru limba română și matematică

Comper 2019, Etapa a II-a a fost pe 15 martie la Limba Română și pe 22 martie la Matematică. Etapa I a concursului Comper s-a finalizat în luna ianuarie a anului curent pe data de 18 și 28 ianuarie. Alte două etape au fost următoarele: Etapa a II-a și Etapa Națională. Subiectele au câte 18 întrebări, iar testele sunt structurate pe câte două nivele: diferențiată și progresivă. Iată detalii despre ele!

Comper 2019. Când au loc etapele naționale la matematică și limba română

Etapa Națională la limba română are loc pe data de 24 mai 2019, iar cea de la matematică pe 31 mai 2019. Comper propune copiilor completarea unor fișe de activități integrate cu 9 itemi formulați pentru a putea corespunde clasei pregătitoare, dar și nivelului de programă pentru fiecare semestru în parte. “Vă informăm că înregistrarea și verificarea rezultatelor obținute de elevi la etapele I Comper-Comunicare și Comper-Matematica se vor putea realiza până la data de 17 februarie 2019. Avem rugămintea că, până la această dată, toți mentorii participanți la Etapa I să verifice în contul lor introducerea rezultatelor și să facă modificările/adăugirile necesare”, arată site-ul oficial despre înregistrare primei etape.

A opta ediție a CONCURSULUI NAȚIONAL DE COMPETENȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI COMPER se va desfășura în anul școlar 2017-2018. CEL MAI MARE CONCURS ȘCOLAR FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE, destinat elevilor din CLASA PREGĂTITOARE – CLASELE I-VIII!“, arată sursa citată.

Comper 2019. Evaluare naținonală la limba română și matematică
Comper 2019. Evaluare naținonală la limba română și matematică

Înscrieri pentru Comper 2019

Verificare și înregistrarea rezultatelor obținute de elevi la etapele: Comper-Comunicare si Comper-Matematica s-au realizat până pe data de 17 februarie. Comper-Comunicare a avut loc pe 15 martie 2019, iar Comper-Matematică pe 22 martie 2019. “Subiectele de concurs vor contine un numar de 18 intrebari. Continutul acestor teste va fi structurat pe doua nivele de invatare diferentiata si progresiva: STANDARD (16 intrebari) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevazute de programele scolare si EXCELENTA (2 intrebari) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor scolare, atat pentru sectiunea COMPER-MATEMATICA. ELABORAREA SUBIECTELOR: se vor face in conformitate cu programa scolara si numai pentru ce se preda pana la 10 martie 2019.” Comper este cel mai mare concurs care nu deține taxă de participare și este special pentru elevii din clasele pregătitoare și gimnaziale. Este un concurs grilă cu subiecte disponibile și pe site-ul Comper.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS