Sport

Comportament bizar al lui Mirko Pigliacelli în U Craiova – Laci! Nimeni nu a putut să-l împace. Foto exclusiv

Mirko Pigliacelli a avut un comportament bizar în timpul meciului dintre U Craiova și Laci.
Comportament bizar al lui Mirko Pigliacelli in U Craiova  Laci Nimeni nu a putut sal impace Foto exclusiv
Comportament bizar al lui Mirko Pigliacelii în U Craiova - Laci! Nimeni nu a putut să-l împace. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Portarul italian a fost trecut pe banca de rezerve de către Laurențiu Reghecampf, iar mutarea a părut că nu i-a prins deloc bine lui Pigliacelli, care a avut un comportament ciudat în timpul primei reprize, dar și în pauza confruntării.

FANATIK a surprins reacțiile nervoase ale goalkeeper-ului, care a fost și singurul jucător care nu a ieșit la încălzire din lotul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Comportament bizar al lui Mirko Pigliacelii în U Craiova – Laci

Mirko Pigliacelli a fost vizibil nemulțumit de faptul că a fost trecut pe banca de rezerve pentru meciul dintre Craiova și Laci, David Lazar fiind cel care i-a luat locul între buturi.

Magazionerul echipei a venit către el și a încercat să-l împace la pauză, însă italianul a gesticulat, arătându-și nemulțumirea. Este de altfel primul meci în care nu este titular la Craiova după o lungă perioadă, mai exact din perioada în care Victor Pițurcă era antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu, alt fotbalist de bază, pe care „Reghe” l-a lăsat pe banca de rezerve, a avut o atitudine mai prietenoasă, oferindu-le câteva sticle unor juniori ai echipei.

Mirko Pigliacelli în tU Craiova - Laci
Mirko Pigliacelli în tU Craiova – Laci

Planuri mărețe ale lui Laurențiu Reghecampf pentru Craiova

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Craiovei, după demiterea lui Marinos Ouzounidis, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar acesta are planuri mari pentru olteni.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat. Fanilor eu nu pot decât să le promit că voi face tot ceea ce ține de mine și voi încerca să le dau jucătorilor impulsurile să câștige meciurile.

Campionatul este foarte lung și vedeți că toate echipele se întăresc și sunt puternice. Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că și cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună.

ADVERTISEMENT

Nu mă veți auzi niciodată vorbind despre antrenorul de înaintea mea. Sperăm să reușim, o luăm pas cu pas și aș vrea să vă concentrați mai mult pe următorul meci”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă.

„Deocamdată, analizăm ceea ce avem de făcut. Nu vom aduce jucători noi pentru următorul meci, pentru că nu este timp. S-a vândut un jucător important (n.r. Alex Cicâldău) și cu siguranță se dorește să acoperim golul respectiv.

Ne preocupă, în momentul de față, să imbunătățim lotul echipei. Echipa asta s-a bătut la campionat, dar pe final s-au pierdut niște meciuri, deci există valoare.

Știți foarte bine că nu pot lucra decât la un lucru în două zile, la mentalitatea lor, la încrederea lor și să rezolvăm pe parcurs anumite probleme, anumite greșeli. Să îi facem să înțeleagă că echipa a suferit în anumite momente și că nu poate să facă așa greșeli”, a mai spus „Reghe”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,07 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT