Sport

Comportament bizar al unui jucător de la AS Roma, imediat după câștigarea Conference League. A fost la un pas de bătaie cu doi colegi, chiar pe teren. Video

AS Roma a câștigat prima ediție a Conference League dar bucuria a fost umbrită de gesturile vice-căpitanului care aproape că și-a luat la bătaie doi coechipieri.
26.05.2022 | 09:53
Comportament bizar al unui jucator de la AS Roma imediat dupa castigarea Conference League A fost la un pas de bataie cu doi colegi chiar pe teren Video
Vice-căpitanul Romei a celebrat într-un mod bizar câștigarea Conference League. Sursa foto: Asia Newsday
ADVERTISEMENT

Euforia succesului din finala cu Feyenoord Rotterdam 1-0 l-a făcut pe vice-căpitanul echipei AS Roma să-și piardă controlul. Modul în care acesta s-a ”bucurat” a făcut victime în rândul coechipierilor.

Gianluca Mancini s-a luptat la propriu cu coechipierii lui

Ediția inaugurală a Conference League a fost câștigată de AS Roma 1-0 cu Feyenoord și a generat stări de spirit diferite în rândul jucătorilor din capitala Italiei.

ADVERTISEMENT

Vice-căpitanul Gianluca Mancini a celebrat în mod bizar victoria. Primul moment ciudat s-a consumat în momentul în care Mancini și Bryan Cristante s-au intersectat imediat după fluierul final.

Ultimul și-a îmbrățișat coechipierul, însă acesta a reacționat violent și l-a bruscat pe colegul său de la mijlocul terenului, apoi i-a aruncat o privire ucigătoare părând pregătit să-i aplice o nouă corecție.

ADVERTISEMENT

Apărătorul central și-a continuat show-ul și, după momentul premierii, l-a luat la palme pe Felix Afena-Gyan. Internaționalul ghanez de doar 19 ani a încercat să-l calmeze pe Mancini, dar s-a ales cu un pumn în zona capului.

La câteva ore după incident Afena-Gyan, citat de jurnalistul Saddick Adams, și-a apărat coechipierul spunând: ”Nu a fost grav. Glumim și ne luptăm în același timp. Așa este el. Este normal… nimic grav”.

ADVERTISEMENT

Totul a culminat cu momentul în care apărătorul de 26 de ani l-a luat în brațe pe Jose Mourinho și a sprintat cu el spre peluza în care se aflau fanii Romei.

AS Roma a câștigat primul trofeu după o așteptare de 14 ani. Ultima competiție în care echipa de pe Stadio Olimpico a triumfat este Cupa Italiei, în 2008.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Conference League este primul trofeu european pe care giallorossi îl câștigă în istoria clubului. Până la victoria cu Feyenoord, Roma mai avea în palmares două finale, ambele pierdute, în Liga Campionilor și Europa League.

ADVERTISEMENT