Life

Compromisul făcut de Alexia Eram de dragul lui Mario Fresh: „E foarte greu să ții o relație”

Alexia Eram a spus care sunt principalele diferențe dintre ea și Mario Fresh, cu care se iubește de șase ani. Ce compromis face fiica Andreei Esca?
21.09.2022 | 13:59
Compromisul facut de Alexia Eram de dragul lui Mario Fresh E foarte greu sa tii o relatie
Ce compromisuri face Alexia Eram pentru relația cu Mario Fresh. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șase ani, dar pe lângă lucrurile care îi unesc, există și aspecte în privința cărora au opinii diferite. Fiica Andreei Esca a dezvăluit ce nu au în comun ea și iubitul său.

Alexia Eram și Mario Fresh, două extreme care se atrag. Ce compromis face fiica Andreei Esca de dragul iubitului

Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, mai ales când vine vorba de noua generație. Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit de curând 6 ani de relație, însă nu de puține ori au exista speculații conform cărora au ajuns la final. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ei au demonstrat că iubirea este mai puternică decât orice. Amândoi sunt geloși, dar cu limită, după cum a declarat tânăra într-un interviu oferit pentru FANATIK. 

„E foarte greu să ții o relație”

Alexia Eram nu consideră că nu poate fi vorba despre un secret al relației ideale. Totuși, există niște elemente cheie despre care spune că nu ar trebui să lipsească, precum comunicare și încrederea.

ADVERTISEMENT

„E foarte greu să ții o relație, mai ales atât de devreme cum am fost noi sau, oricum, în generația asta. Nu știu care e secretul.

Am crescut împreună, avem încredere unul în celălalt, comunicăm, ne iubim”, a dezvăluit Alexia Eram pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Dacă iubirea îi unește, fiica celei mai cunoscute prezentatoare de știri de la Pro TV a mărturisit că sunt și aspecte în privința cărora sunt total opuși.

Dacă atunci când există certuri ea este mai împăciuitoare și face primul pas spre reconciliere, fostul „învățăcel” al lui Alex Velea este mult mai orgolios.

ADVERTISEMENT

„El este mult mai orgolios și mai încăpățânat. El ține mai mult supărarea. Eu mă cert acum cu tine, în 5 minute trece”, a completat Alexia Eram.

Pe de altă parte, din punctul de vedere al Alexiei Eram, extremele se atrag, iar faptul că văd lumea diferit uneori îi face să reziste ca și cuplu.

„Trebuie să fim diferiți ca să fim bine împreună”, a încheiat tânără.

ADVERTISEMENT