Life

Comuna, aflată într-o zonă spectaculoasă, ce vinde terenuri la malul mării cu doar 25.000 de euro. Oferta irezistibilă are doar două condiții simple

Comuna unde se vând terenuri la malul mării cu doar 25.000 de euro. Se află într-o zonă spectaculoasă, iar oferta e irezistibilă.
20.04.2024 | 16:50
Comuna aflata intro zona spectaculoasa ce vinde terenuri la malul marii cu doar 25000 de euro Oferta irezistibila are doar doua conditii simple
Comuna unde terenurile se vând cu doar 25.000 de euro. Sursa foto: TripAdvisor, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde se află comuna care vinde terenuri la malul mării cu numai 25.000 de euro. Cei interesați să se mute aici și să-și construiască locuințe trebuie să îndeplinească niște condiții.

Comuna care vinde terenuri la malul mării cu doar 25.000 de euro. Ce trebuie să facă cei interesați

Este vorba despre satul Plougasnou, situat la 75 km de orașul Brest, pe coasa de Vest a Franței. Populația din acest sat este de aproximativ 3.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

În acest loc se vând terenuri cu vedere la mare, iar prețurile sunt destul de accesibile. Cei interesați să-și achiziționeze o proprietate într-un cadru idilic pot lua în calcul această locație.

Satul Plougasnou se află în regiunea liniștită Finistère. Terenurile se vând cu 60 de euro pe metru pătrat, astfel că cei interesați să aibă o casă cu priveliște la mare nu trebuie să scoată din buzunar foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Orașul a scos la vânzare 26 de terenuri, începând din 2023 și până în prezent. Parcelele variază de la 424 la 742 de metri pătrați, iar prețurile încep de la 25.440 euro.

Cei care sunt interesați să cumpere un teren trebuie să îndeplinească, însă, niște condiții. De exemplu, aceștia ar trebui să se angajeze sau să facă din Plougasnou principala reședință timp de minimum 10 ani, potrivit The Brussels Times.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cumpărătorii interesați trebuie să depună, în termen de un an de la achiziționare, o cerere de autorizație de construire. Plougasnou vrea să promoveze comunitatea prin oferirea unor terenuri la prețuri atât de accesibile.

Orașul a venit cu această inițiativă pentru a atrage o populație mai tânără, permanentă. În plus, s-a dorit promovarea dreptului la o proprietate în rândul gospodăriilor locale.

ADVERTISEMENT

Persoanele care vor să-și construiască o locuință liniștită pe litoral, cu un peisaj de vis, pot beneficia de această ofertă pe care administrația locală o pune la dispoziție.

Un oraș din Italia vinde case cu un euro

În Italia, există 25 de municipalități unde prețul caselor este foarte mic. Acestea pot fi cumpărate cu doar 1 euro, însă cei interesați au de îndeplinit anumite condiții.

După ce mulți localnici vârstnici au decedat, casele acestora au rămas goale, iar autoritățile au luat o decizie surprinzătoare în privința lor. Unele case, deși au prețul foarte mic, au nevoie de renovări, care pot fi în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Cei care cumpără case de 1 euro au de prezentat un plan bine stabilit al renovărilor ce vor avea loc. Pentru acest lucru, au la dispoziție de la 2 la maximum 12 luni de la data achiziționării. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 ani.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”