Fotbal intern

Comunicat dur al fanilor steliști după ce echipa a ratat din nou promovarea: „Cerem demisia întregului staff”

02.06.2019 | 20:16
Comunicat dur al fanilor stelisti dupa ce echipa a ratat din nou promovarea Cerem demisia intregului staff

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea sezon consecutiv. Echipa lui Marius Lăcătuș a pierdut cu 0-1 meciul decisiv împotriva lui Carmen, în care avea nevoie de o remiză ca să meargă la barajul de promovare. 

Comunicat dur al fanilor steliști

La finalul partidei, suporterii steliști prezenți la meci au făcut haos, câțiva dintre ei intrând pe teren pentru a se răfui cu stewarzii. Ulterior, Asociația Steliștilor 1947 a publicat pe Facebook un mesaj clar, prin care solicită demisia întregului staff, inclusiv a lui Marius Lăcătuș.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, în acești doi ani plini de idealuri din partea noastră, dar nesusținute de cei care ar fi trebuit să o facă. Mulțumim celor care ne-au dat forța materială de a sponsoriza clubul, de a oferi prime, de a contribui la transferuri. Din păcate, încercările noastre nu s-au bucurat de susținere din partea clubului, așa cum ar fi fost firesc. Cerem demisia întregului staff și cerem să vină oameni competenți, care să merite susținere!

Steliștii au făcut haos după ce echipa lor a ratat din nou promovarea
Steliștii au făcut haos după ce echipa lor a ratat din nou promovarea

E greu de spus ce se va întâmpla, căci dezamăgirea plutește în aer, însă dacă detestăm ceva mai mult decât ratarea promovării, acest lucru e “suporterul de rezultat”. Cum în mod clar nu rezonăm cu această categorie, vom continua să susținem culorile ROȘU și ALBASTRU, însă vom milita pentru schimbarea oamenilor fără caracter cu cei care au SPIRIT DE LUPTĂ” – se arată pe pagina de Facebook Asociația Steliștilor 1947.

Anul trecut, Steaua a pierdut promovarea tot la ultimul meci, învinsă fiind de Rapid. În acest sezon, steliștii erau favoriți cerți pe hârtie să promoveze, însă Carmen a dat peste cap toate calculele și a produs o mare surpriză. Carmen va juca acum în dublă manșă barajul cu Ulmu pentru promovarea în Liga a 3-a.