Comunicat oficial dat de Barcelona! Ce se întâmplă cu transferul lui Rabiot: ”L-am contactat cu o săptămână în urmă”

Claudiu Surmei   
in FC Barcelona
30/12/2018, 16:35
Comunicat oficial dat de Barcelona! Ce se întâmplă cu transferul lui Rabiot: ”L-am contactat cu o săptămână în urmă” GALERIE FOTO
Barcelona a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Adrien Rabiot

După ce jurnaliștii francezi au anunțat că Adrien Rabiot va fi transferat la Barcelona în luna ianuarie 2019, catalanii au emis un comunicat în care anunță că jucătorul a fost contactat de către club, însă menționează că deocamdată nu s-a ajuns la un acord cu jucătorul lui PSG. Rabiot mai are contract până în vară cu gruparea de pe Parc de Princes, dar nu dorește să își prelungească înțelegerea.

“Barcelona neagă faptul că ar fi încălcat orice regulă privind transferul jucătorilor de la PSG. FC Barcelona vrea să se adreseze privind informațiile apărute în presa franceză și să facă clar faptul că nu a fost încălcată nicio regulă. Singurele contacte au avut loc în august și cu o săptămână în urmă. În ambele cazuri, a fost contactat managementul clubului PSG, Barcelona manifestându-și interesul pentru Adrien Rabiot”, se arată în comunicatul emis de Barcelona.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Barcelona a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Adrien Rabiot

“FC Barcelona și-a dorit întotdeauna să lucreze sub o transparență totală, atât în afacerile cu PSG, cât și cu oricare alt club. FC Barcelona neagă existența oricărui fel de înțelegere cu jucătorul lui PSG, Adrien Rabiot”, mai scrie în comunicat. Oficialii catalani vor merge la Paris în următoarea perioadă pentru a negocia cu Rabiot, care intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Francezul a fost exclus din lot după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea.

“Este decizia clubului, iar în acest moment Adrien nu mai este cu echipa. Înțeleg și respect această decizie, nu pot face altceva. Acum, rămâne să așteptăm. Eu am spus-o de multe ori: îl iubesc pe Adrien, dar situația aceasta s-a prelungit. Clubul a luat o decizie și trebuie să o respect”, a declarat antrenorul Thomas Tuchel. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 227 de partide a jucat Adrien Rabiot în tricoul celor de la PSG. A marcat 24 de goluri și a dat 17 pase decisive
Închide ×