Sport

Comunicatul fotbaliștilor lui Dinamo pentru fani: „La fel ca și voi, avem familii, avem copii și facturi de plătit!”

Fotbaliștii lui Dinamo au trimis un comunicat către fani, în care le cer să nu fie criticați pentru alegerile recente făcute.
05.07.2021 | 21:22
Comunicatul fotbalistilor lui Dinamo pentru fani La fel ca si voi avem familii avem copii si facturi de platit
ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au fost supărați că jucătorii au refuzat să se prezinte la ultimele meciuri amicale pentru care echipa ar fi trebuit să le dispute, însă jucătorii le-au explicat motivele pentru care au recurs la un astfel de gest.

Jucătorii lui Dinamo au explicat printr-un comunicat, trimis de AFAN, faptul că trebuie să fie ascultați, înainte să fie arătați cu degetul.

ADVERTISEMENT

Comunicatul fotbaliștilor lui Dinamo pentru fani

Jucătorii lui Dinamo au trimis un comunicat, prin AFAN, pentru fani, în care explică deciziile recente pe care le-au luat, spunând că nu ar trebui să fie acuzați:

Ne simțim datori să vă transmitem următorul mesaj: Înainte de toate, vrem să vă mulțumim pentru sprijinul extraordinar, financiar și sentimental pe care l-ați acordat în ultimele luni, cele mai grele din istoria lui Dinamo! Fără efortul comun făcut de voi și de noi, jucătorii, cu siguranță astăzi Dinamo n-ar mai fi fost în prima ligă!

ADVERTISEMENT

Vrem însă totodată să știți, atât voi cat și toți cei care urmăresc fotbalul românesc, că stările de incertitudine și nesiguranță prin care trecem noi de luni de zile s-au acutizat acum când am aflat că Dinamo a intrat din nou în insolvență”.

„Înainte să ne acuzați, vă rugăm să ne ascultați!

Reprezentanții DDB ne-au făcut anumite promisiuni care nu au fost respectate. Am fost asigurați că nu o să avem nicio pierdere financiară și că ne vom primi toate restanțele. Acum suntem trimiși la administratorul judiciar”, se mai arată în comunicatul fotbaliștilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu știe ce se va alege de drepturile noastre salariale!”

„Dumnezeu știe ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiți-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca și voi avem familii, avem copii! Oare voi ce ați face dacă ați fi în locul nostru și ați avea facturi de plătit?

Am vrea să vă explicăm și de ce nu vrem să jucăm meciuri amicale: din cauză că există riscul de accidentări, iar, dată fiind insolvența clubului, acesta poate rezilia unilateral contractul timp de 60 de zile de la momentul intrării în insolvență! Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul și să rămânem pe drumuri și pe deasupra accidentați și cu costuri de recuperare medicală pe care ar trebui să le suportam noi și familiile noastre!”, continuă comunicatul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Respectăm programul de antrenament comunicat de antrenor, cu toate ca în conformitate cu Regulamentul privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal ar trebui să avem un doctor care să supravegheze antrenamentele!

Suntem dinamoviști, dar suntem mai întâi oameni. Cu familii, cu probleme, cu grijă pentru viitorul nostru! Avem grijă de Dinamo, dar și Dinamo trebuie să aibă grijă de noi!

Ne dorim să vorbească cineva și cu noi, cineva cu putere de decizie într-un club aflat în insolvență! Nu e normal să aflăm doar din presă despre lucrurile care urmează să se întâmple cu noi! Vrem să ni se spună în vestiar ce urmează! E totuși vorba și despre viitorul nostru!

Vă mulțumim că ne înțelegeți! Fiți alături de noi pentru că nici noi nu putem fi împotriva lui Dinamo! Am fi împotriva noastră!”, s-a mai arătat în comunicatul dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT