FRF se spală pe mîini: “Greva foamei e îndreptată împotriva cui nu trebuie”

Roxana Brănişteanu   
în Casa Pariurilor Liga 1
10/08/2013, 10:26
FRF se spală pe mîini: “Greva foamei e îndreptată împotriva cui nu trebuie”

Federaţia Română de Fotbal a publicat în această dimineaţă, pe site-ul oficial, un comunicat cu privire la greva foamei declanşată de suporterii Rapidului.

“Federaţia Română de Fotbal apreciază şi respectă – aşa cum a făcut-o întotdeauna – ataşamentul suporterilor rapidişti faţă de propria echipă şi faţă de culorile clubului.

Da, este adevărat, Rapid are o istorie îndelungată şi frumoasă, o tradiţie şi un spirit aparte.

Numai că, din păcate, de-a lungul părţii recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial şi strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situaţia de azi.

Apreciem faptul că fanii de lîngă Podul Grant au recurs la această supremă formă de dragoste şi de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie.

Nu Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au adus Rapidul în această situaţie dramatică şi, evident, nemeritată. Alţii sînt principalii vinovaţi şi ei trebuie căutaţi la cel mai înalt nivel managerial al propriei curţi. Şi asta, începînd de nu prea demult.

Acesta este apelul nostru, pe care-l adresăm suporterilor rapidişti, să înţeleagă adevărata cauză a situaţiei, nu să caute vinovaţi acolo unde nu sînt.

Sîntem alături de ei, iar Preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu, rămîne aceeaşi persoană deschisă dialogului sincer şi onest, pe care l-a avut şi doreşte să-l aibă în continuare cu suporterii echipelor româneşti”.

Închide ×