Life

Comunicatul oficial transmis de Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Acces direct. Doi dintre invitații zilelor trecute, confirmați cu coronavirus

23.07.2020 | 17:56
Comunicatul oficial transmis de Antena 1 Ce se intampla cu emisiunea Acces direct Doi dintre invitatii zilelor trecute confirmati cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Antena 1 a transmis un comunicat oficial pentru a lămuri telespectatorii de ce emisiunea Acces direct nu este live astăzi.

Comunicatul Antena 1 despre ce se întâmplă cu emisiunea Acces direct

După cum mulți au putut observa, Antena 1 difuzează o emisiune mai veche și nu mai continuă cu cazurile sociale care erau pregătite pentru această dată, pe tușă fiind și serialul Vulpița.

ADVERTISEMENT

Producătorii au transmis un mesaj public prin care explică ce s-a întâmplat, de fapt, căci în mediul online au apărut mai multe speculații în ultimele minute.

Potrivit spynews.ro, cu o oră înainte de intrarea în emisiune, doi dintre invitații care se aflau zilele trecute în platou au fost confirmați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați”

„În momentul următor, s-a intrat pe protocolul pe care echipa ”Acces Direct” îl avea deja pregătit pentru astfel de situații. Locația a fost eliberată, aerisită și atât platourile, cât și redacția au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată”, transmit cei de la Antena 1.

„Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nici cei doi invitați confirmați, niciun alt membru al redacției nu au simptome de îmbolnăvire sau nu au o stare de sănătate depreciată”, se mai arată în respectivul comunicat.

Mai multe detalii va oferi prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, în cadrul Observatorului de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Vaida va clarifica dilema care stă pe buzele tuturor: este Vulpița una dintre cele două persoane cu coronavirus sau nu?

De altfel, pe rețelele de socializare ale invitaților permanenți se păstrează un mister total. Ultima postare a Veronicăi Stegaru de pe Tiktok, de pildă, este de ieri de la Castelul Peleș.

 

 

ADVERTISEMENT