News

Concediu de coşmar pentru mai mulţi români cazaţi într-un hotel din Grecia! „Ne-au pus să plătim şi pentru frigiderul din cameră”

Ce au pățit zeci de români într-un hotel din Grecia, mărturii chiar de la turiștii care spun că au fost păcăliți de agenție
11.07.2021 | 11:37
Concediu de cosmar pentru mai multi romani cazati intrun hotel din Grecia Neau pus sa platim si pentru frigiderul din camera
Românii nu sunt mulțumiți de ce au găsit la unitatea de cazare. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din nefericire, nu toate concediile în Grecia reprezintă amintiri de povestit nepoților. Mai multe persoane au optat anul acesta pentru un hotel din insula Zakinthos și cu toții spun acum că au fost înșelați și ceea ce au găsit la unitatea de cazare nu a semănat deloc cu ce au plătit.

Oamenii au optat pentru varianta de transport cu autocarul, una care a însemnat o noapte întreagă de mers prin Bulgaria și Grecia. La destinație n-a fost deloc așa cum se așteptau și nervii au luat locul relaxării.

ADVERTISEMENT

Ce au pățit zeci de români într-un hotel din Grecia!

Românii și-au spus supărarea pe o rețea de socializare, acolo unde s-au strâns deja mai multe mărturii despre hotel. Culmea, n-au fost singurii care s-au plâns de unitatea de cazare. În comentarii au existat și alți oameni care au spus că au avut parte de un concediu de coșmar.

„Poate mai sunt ca noi, poate nu, dar fac această postare special pentru cei care urmează sa vina la Astir Beach. Noi și alte 14 persoane, ajunși la hotel, după o noapte nedormită, ne-am trezit că totul este pustiu, nici măcar apă în piscina sau cineva de găsit la recepție.

ADVERTISEMENT

Neinformați, ne-am îndreptat totuși către sora hotelului, Astir Palace. Acolo ni s-a spus ca Astir Beach este închis (fără alte informații) și ne vor caza la Astir Palace pe durata sejurului.

Ne-am gândit ca sigur trebuie sa fie mai bine decât la Astir Beach ținând cont ca Palace are 4 stele. Ei bine, nu este așa… 4 stele la nivel de 3 stele clar, wi-fi-ul și piscina sunt contra-cost pe zi, micul dejun a fost extrem de slab, cotat cu siguranță la 3*, iar pe plajă, șezlongurile sunt 6 euro (nu există o plajă a hotelului ).

ADVERTISEMENT

Nici nu sunt eu cea mai atentă persoană la detalii să citesc pe ofertă că piscina și wi-fi-ul nu le avem incluse, dar mi-ar fi plăcut să citesc într-o postare aceste informații minore. Eu una nu recomand acest hotel și menționez ca nu sunt deloc o persoană pretențioasă când vine vorba de cazare”, a notat Iuliana Ghiță pe Facebook.

Reacții dure ale românilor după ce au ajuns la hotel

Și alți turiști s-au plâns de felul în care au fost primiți de hotelul din Zakinthos. „Este posibil așa ceva, parcă ne-am întors în timp. Mi-au spus că se plătește frigiderul din cameră. N-am întâlnit în viața mea așa ceva. Ok, știam că dăm bani extra dacă vrem aer condiționat, dar frigiderul? 

ADVERTISEMENT

Mă mir de un singur lucru – că nu ne-au cerut bani pentru apă caldă să ne spălăm. Asta ar fi o idee bună pentru sezonul viitor. Le-am dat-o gratis, așa suntem noi, românii, darnici până la Dumnezeu”, a mărturisit Cristina Taoș pentru FANATIK.

„Nu recomand hotelul, am stat doar o noapte pentru a continua drumul pentru destinația finală. Baia este infectă, chiar nu recomand”, a notat o altă turistă dezamăgită de cele găsite.

Culmea, sezonul acesta mai mulți români s-au plâns de cele întâmpinate în Grecia. AICI aveți povestea unui bărbat care l-a acuzat pe un manager de hotel de discriminare. De asemenea, alți doi români depistați pozitiv cu COVID-19 s-au plâns de felul în care au fost tratați. FANATIK a scris AICI totul despre situație.

Nu în ultimul rând, suspendarea activității agenției de turism Mouzenidis Travel Greece a păgubit 1.303 cetățeni români care achitaseră costurile vacanței în Grecia, prejudiciul estimat fiind de 450.000 euro.

Câți români merg anual în Grecia

Interesant este că românii merg cu plăcere în Grecia, țară din care se întorc cu amintiri superbe. De altfel, cele câteva mii de afaceri pe care le dețin elenii  în domeniu se bazează din plin pe banii aduși de români. Mai ales că nu discutăm deloc despre bani puțini.

Grecii au calculat și au transmis că aproape 1,5 milioane de români vin anual în țara lor. Cel puțin acestea ar fi statisticile oficiale, statistici care spun și că fiecare român în parte cheltuie în jurul a 450 – 500 de euro pe teritoriul elen.

ADVERTISEMENT