Fotbal international

Conceicao, despre Dudelange – CFR Cluj: “Cine spune că echipele din Luxemburg sunt de amatori se înşală”

23.08.2018 | 08:22
Conceicao despre Dudelange  CFR Cluj Cine spune ca echipele din Luxemburg sunt de amatori se insala

Conceicao, despre Dudelange – CFR Cluj, meciul din manşa tur a play-off-ului Europa League. Antrenorul echipei campioane a României le atrage atenţia jucătorilor săi că trebuie să-şi ia adversarul în serios dacă vor să se califice în grupele competiţiei.

Portughezul a urmărit adversara din această seară a CFR-ului şi spune că pentru a obţine un rezultat bun, atunci echipa sa trebuie să fie concentrată şi bine organizată. Antonio Conceicao a prefaţat partida Dudelange – CFR Cluj: ”Am avut ocazia să o văd pe Dudelange în două sau trei jocuri, i-am putut analiza. Am constatat că este o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, care aleargă mult şi care este foarte bine organizată. Trebuie să facem un joc la cel mai înalt nivel. Trebuie să jucăm foarte intens, să fim organizaţi şi foarte concentraţi pentru a obţine un rezultat bun. Un rezultat bun înseamnă să câştigăm şi să marcăm cât mai multe goluri. Cine spune că echipele din Luxemburg sunt de amatoare se înşală”, a declarat Toni Conceicao în cadrul unei conferinţe de presă.

Conceicao, despre Dudelange – CFR Cluj

Tehnicianul echipei din Gruia a fost întrebat şi despre unul dintre cei mai noi jucători ai săi, Julio Baptista: ”Julio Baptista este un jucător care face parte din lotul CFR-ului, ca toţi ceilalţi. El este luat în considerare pentru convocare la acest meci”, a spus Conceicao înainte de Dudelange – CFR. Şi Păun a vorbit despre noul său coleg de la Cluj: ”E un lucru extraordinar, e o mândrie să fii coleg cu un asemenea jucător, o ”Bestie” chiar. Când îl saluţi, e fermecător, te uiţi în ochii lui şi te pierzi pur şi simplu. Este un lucru extraordinar şi, mai ales pentru noi, tinerii, este un examplu. Sunt mai timid aşa, mi-e frică să… nu mi-e frică… aşa, să îl abordez eu. Dacă el mă va întreba ceva, voi vorbi cu siguranţa cu el”, a declarat Alex Păun.

Conceicao despre Dudelange - CFR Cluj. Meciul din manşa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League dintre CFR Cluj şi FC Alashkert, desfăşurat pe Stadionul Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, joi 16 august 2018
Conceicao despre Dudelange – CFR Cluj. Meciul din manşa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League dintre CFR Cluj şi FC Alashkert

Aniss El Hriti, fundaşul stânga al lui F91 Dudelange, îşi doreşte să îşi facă ţara să plângă de fericire: “Ştiu că această echipă este campioana en titre a României, că are jucători buni, că un francez a trecut pe la Marseille (Billel Omrani – n.r.), dar nu vreau să ştiu nimic în plus. Vreau doar să facem ca toată ţara să plângă de fericire. Suntem la 180 de minute de fericirea absolută. Lotul de calitate pe care-l avem mă face să cred mai mult ca oricând în calificare. Toată lumea face eforturi pentru colegii săi, se sacrifică pentru grup. Când vedem cât de emoţionaţi sunt suporterii şi tot publicul, ne dăm seama că realizăm ceva formidabil. Acum însă, în mintea noastră, ne spunem că n-am făcut nimic dacă nu trecem de play-off. Încă o dată, avem totul de câştigat. Noi am făcut o treabă bună, dar nu s-a terminat. Vom face totul ca F91 şi echipele de club din Luxemburg să existe la scară europeană. Putem marca istoria şi se spune că învinşii povestesc istoria, învingătorii o scriu“.

Jucătorul celor de la CFR Cluj îşi doreşte ca atât echipa sa, cât şi FCSB, să se califice din această fază şi să ajungă să evolueze în grupele Europa League. Partida dintre Dudelange şi CFR Cluj va avea loc astăzi, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi: