Fotbal intern

Conceicao, mesaj ferm în vestiar după CFR – FCSB 1-1! Ce le-a transmis portughezul jucătorilor

17.09.2018 | 09:03
Conceicao mesaj ferm in vestiar dupa CFR  FCSB 11 Ce lea transmis portughezul jucatorilor

Portughezul Antonio Conceicao a intrat în vestiar după CFR – FCSB 1-1 și le-a transmis un mesaj ferm elevilor săi! Căpitanul campioanei, Mario Camora este cel care a dezvăluit ce discuție a avut loc între tehnicianul lusitan și jucători la capătul unui meci mai mult decât tensionat.

Ne-a spus că e mulţumit de echipă, că am avut o atitudine foarte bună, a spus că, dacă vom juca aşa în continuare, ne vom atinge obiectivul de a fi campioni, a declarat Camora despre speech-ul avut în vestiar de antrenorul Conceicao.

Conceicao, mesaj ferm în vestiar după CFR - FCSB 1-1! Antonio Conceicao in meciul de fotbal dintre echipele FC Voluntari si CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica, 12 august 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / Sport Pictures
Antonio Conceicao le-a solicitat jucătorilor să fie calmi și să lupte pentru îndeplinirea obiectivului

Conceicao, mesaj ferm în vestiar după CFR – FCSB 1-1!

Camora nu a ratat nici el ocazia și s-a arătat mai mult decât dezamăgit de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj la finalul partidei CFR – FCSB. De altfel, ardelenii au alunecat până pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 Betano după remiza cu roș albaștrii. Clujenii au 13 puncte și sunt la două lungimi în spatele liderului. Astra Giurgiu, Sepsi Sfântu Gheorghe și Gaz Metan sunt formațiile care au sărit peste gruparea din Gruia.

Trebuia să câştigăm şi să fim primii în clasament. Nu e rezultatul corect, am avut mai multe ocazii şi meritam cele trei puncte. Am făcut o greşeală şi am luat un gol, a declarat fundaşul CFR-ului

Portughezul Conceicao, nervos la conferința de presă

Dacă în vestiar, Antonio Conceicao și-a păstrat calmul, nu la fel s-a întâmplat și la conferința de presă. Tehnicianul lusitan a explicat că nu înțelege motivul pentru care i se cere demisia. Conceicao crede că echipa lui a prestat un fotbal frumos și că doar o singură greșeală a făcut ca oaspeții să plece cu un punct din Gruia.

“Puteam să câștigăm acest meci și să trecem pe primul loc. Am făcut un meci bun, ne-am comportat ca o echipă. A fost o fază în care am greșit și le-am oferit adversarilor șansa golului. Sunt mulțumit de ce am văzut astăzi. În această pauză competițională am muncit foarte bine. Așteptăm să revină și jucătorii accidentați. Echipa trebuie să capete încredere, stabilitate emoțională. De asta avem nevoie. E normal ca în România să se vorbească despre demitere. Eu am muncit aici la Cluj, am adus trofee, am câștigat titluri. Am venit într-o situație foarte dificilă, cu meciuri din 3 în 3 zile, cu o mulțime de accidentați. Aici, de dimineața până seara se vorbește despre asta. Eu vreau doar rezultate. Restul e folclor, a declarat Antonio Conceicao

Conceicao, mesaj ferm în vestiar după CFR - FCSB 1-1! Antonio Conceicao in meciul de fotbal dintre echipele FC Voluntari si CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica, 12 august 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / Sport Pictures
În mesajul transmis jucătorilor, Conceicao se arată încrezător în șansele de a câștiga titlul în Liga 1 Betano

Cum s-a marcat în CFR Cluj – FCSB

Oaspeții au fost cei care au reușit să deschidă scorul în  derby-ul cu CFR Cluj, după reuşita lui  Florinel Coman. În ciuda golului marcat, jucătorul nu a scăpat însă de criticile patronului Gigi Becali care l-a mitraliat la finalul partidei. Coman a urmărit o minge respinsă greşit de către Adam Lang şi a marcat în poarta lui Giedrius Arlauskis.

A durat ceva până când CFR Cluj a dat semne de viaţă în ofensivă. Ardelenii au reușit să egaleze imediat după pauză, în minutul 48, după ce  George Ţucudean a trimis în poartă cu latul mingea respinsă în faţă de Cristian Bălgrădean. Mai mult de atât, ]n minutul 82, Ţucudean putea să dea lovitura de grație roș albaștrilor, dar golul marcat de atacantul gazdelor a fost anulat în mod corect pentru poziţie de ofsaid.

13 puncte a adunat CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

 

 

 

 

Tags: