Fotbal intern

Conceicao, nemulțumit după CFR Cluj – Alashkert 5-0! “Mai avem mult de îmbunătățit”

16.08.2018 | 22:33
Conceicao nemultumit dupa CFR Cluj  Alashkert 50 Mai avem mult de imbunatatit

Conceicao, nemulțumit după CFR Cluj – Alashkert 5-0! Antrenorul ardelenilor și-a felicitat jucătorii după victoria categorică, dar le-a atras atenția acestora. Greul abia acum începe pentru formația din Gruia.

“Ne-am realizat acest obiectiv de a ajunge în play off-ul Europa League. După această dublă putem spune că am fost echipa mai puternică. Nu vreau să vorbesc de trecut. De când am ajuns mi-am dorit ca echipa să joace fotbal, mai avem multe de îmbunătățit, dar echipa are potențial să joace foarte bine. Ar fi foarte greu să jucăm în Polonia, cu Legia, atmosfera de acolo e grea. Vom analiza săptămâna viitoare” a declarat Antonio Conceicao la finalul partidei

Conceicao, nemulțumit după CFR Cluj – Alashkert 5-0!

Ovidiu Hoban a savurat victoria și a precizat că nu contează numele viitorului adversar. În fotbal nu mai există echipe mici – a atras atenția Hoban

“Jocul, atitudinea și victoria…ne-am calificat pe merit și mă bucur pentru echipa mea. Dacă nu eram concentrați și nu intram bine în teren, cu siguranță se putea întâmpla orice. Mă bucur că am fost concentrați și că am jucat așa cum trebuie și am câștigat. Probabil că asta e diferența. Nici noi nu le-am dat nicio șansă, am fost foarte concentrați și mă bucur pentru acest lucru. Orice meci este greu. Fotbalul a evoluat foarte mult. În momentul acesta, dacă nu ești concentrat sută la sută, nu ai nicio șansă. Oricine își dorește în grupe pentru că ne-am dori cât mai multe echipele în grupele Europa League”, a declarat pentru o televiziune de sport, la finalul partidei,  Ovidiu Hoban.

Antrenorul CFR-ului le atrage atenția elevilor săi

Campioana României a învins cu 5-0 pe Alashkert, în meciul retur, şi a reuşit calificarea în play-off-ul Europa League după o victorie cu 7-0 la general şi va juca în turul următor cu învingătoarea partidei Dudelange – Legia Varşovia. În meciul din manşa secundă a turului trei preliminar, golurile au fost marcate de Culio ’19 (penalty), Omrani ’45+1, ’62, Hoban ’78 şi Mailat ’90+2.

De remarcat că partida a fost condusă de o brigadă din Islanda, formată din centralul Vilhjalmur Thorarinsson, asistenţii Gylfi Mar Sigurdsson şi Birkir Sigurdarson şi rezerva Ivar Orri Kristjansson.

7 goluri a marcat CFR Cluj în dubla cu Alashkert