News

Concert al lui Vali Vijelie, pe litoral, oprit de polițiști. Ce metodă ingenioasă de a dispersa turiștii au găsit oamenii legii Video

13.08.2020 | 15:54
Concert al lui Vali Vijelie pe litoral oprit de politisti Ce metoda ingenioasa de a dispersa turistii au gasit oamenii legii Video
ADVERTISEMENT

În timpul unui concert al lui Vali Vijelie din Eforie Nord, poliția a fost nevoită să intervină pentru că regulile nu erau respectate.

Un echipaj de politie aflat în vecinătatea evenimentului a venit repede la fața locului. Poliștii au pornit sirena de la mașină și au împrastiat oamenii adunați la un concert al manelistului Vali Vijelie.

ADVERTISEMENT

Lumea confuză și derutată, a trebuit să se conformeze.

Oamenii au fost împrăștiați de la un concert a lui Vali Vijelie din Eforie Nord

Oamenii s-au adunat într-un loc unde Vali Vijelie avea un concert, în staţiunea Eforie Nord. Poliţiştii au recurs la un mod inventiv de a-i împrăştia pe spectatori: au dat drumul sirenele autospecialelor.

În cele din urmă, lumea a părăsit zona. Nu e primul caz de nerespectare a regulilor în Eforie Nord. La finalul lunii iulie, mai mulţi turişti au dansat sârba pe o stradă.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a anunţat a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză și au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru că nu a respectat măsurile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică. Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, au declarat după incident poliţiştii.

ADVERTISEMENT
Tags: