ADVERTISEMENT
News

Concert de operă-test, în interiorul Operei Române. Spectacolul va avea loc la Cluj Napoca

Autor: Alexandru Năstase | 02.05.2021 | 17:26
Concert de operă-test, în interiorul Operei Române. Spectacolul va avea loc la Cluj Napoca
Opera Română din Cluj va fi gazda unui concert pilot. Sursa foto - facebook

Concert de operă-test, în interiorul Operei Române după modelul celor întâmplate la Barcelona. De data aceasta, Cluj Napoca este orașul care încearcă să împingă barierele. 

ADVERTISEMENT

Autoritățile locale au și discutat deja cu premierul României. Interesant este că evenimentul ar putea avea loc chiar în această lună.

Există însă o condiție fermă pentru toți cei care vor dori să participe la un asemenea concert. Spectatorii trebuie să facă dovadă că sunt vaccinați.

Concert de operă-test, în interiorul Operei Române

Între timp, Florin Cîțu a transmis că este acord cu organizarea unui asemenea eveniment. Data spectacolului va fi stabilită curând.

ADVERTISEMENT

Ministerul Culturii este cel care va decide numărul de participanți. Reprezentanții Operei Române din Cluj trebuie acum să anunțe ce piesă va fi pusă în scenă.

Orașul Cluj-Napoca este pe primul loc în țară la numărul de persoane vaccinate. Peste 267.000 de clujeni au fost deja imunizați cu cel puțin o doză de vaccin.

Vă readucem aminte că la finalul lunii martie, în Barcelona a avut loc un concert pilot. La eveniment au participat atunci 5.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Toți cei prezenți au purtat măști de protecție, dar, atenție, nu au păstrat distanța regulamentară. La două săptămâni distanță, toți spectatorii au fost testați PCR.

Doar șase dintre ei au fost depistați pozitiv. Cu toate acestea, organizatorii au transmis că patru dintre ei nu s-ar fi infectat în timpul concertului

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!