Life

Concert Enrique Iglesias în România. Cât costă un bilet la festivalul IntenCity, la care va cânta artistul

Concert Enrique Iglesias în România. Cât trebuie să dai pe un bilet la festivalul IntenCity, la care va cânta artistul celebru în toată lumea.
07.06.2023 | 00:32
Concert Enrique Iglesias in Romania Cat costa un bilet la festivalul IntenCity la care va canta artistul
Cât costă un bilet la festivalul Ia care cântă Enrique Iglesias. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concert Enrique Iglesias în România. Artistul va veni la noi în țară la festivalul IntenCity. Iată cât costă un bilet.

Cât costă un bilet la festivalul Ia care cântă Enrique Iglesias

Festivalul IntenCity, la care va participa și Enrique Iglesias, va avea loc între 30 iunie și 2 iulie 2023. Artistul va urca pe scenă în ultima zi de festival.

ADVERTISEMENT

Acesta va putea fi văzut pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Artistul a publicat anunțul de promovare pentru festivalul la care va cânta și el, alături de un scurt mesaj.

„România, ne vedem curând”, a scris Enrique Iglesias pe pagina lui de Facebook. Desigur, răspunsurile au venit rapid pe rețelele de socializare și din partea românilor.

ADVERTISEMENT

„Te așteptăm la Craiova”, „Sper să fie bine după pneumonie, să poată veni!”, „Ne vedem curând”, au scris românii la postarea celebrului artist.

„Enrique Iglesias, superstarul pop recunoscut pentru versatilitatea sa muzicală, este deținătorul recordului celor mai multe clasări pe primul loc în topurile Billboard.

ADVERTISEMENT

Decernat cu cele mai prestigioase distincții ale industriei muzicale, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai urmăriți artiști, cu peste 14 miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO”, este prezentarea artistului de pe site-ul festivalului.

Cât costă un bilet la un concert Enrique Iglesias în România

Sunt disponibile mai multe variante de abonamente pentru concertul lui Enrique Iglesias în România. Un abonament VIP costă 1100 de lei plus taxe.

ADVERTISEMENT

Un abonament general pentru toate cele trei zile de festival costă 600 de lei plus taxe. Un bilet de acces general, de o zi, costă 280 de lei plus taxe.

Cei care cumpără bilete și abonamente de acces general pot să aibă acces pe toată suprafața festivalului, pe adionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă.

Doar abonamentele VIP sunt cele care oferă acces în tot arealul festivalului, iar aceasta va fi construită la nivelul tribunei VIP a stadionului din Craiova.

„O zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică”, se mai arată pe site-ul festivalului la care va susține un concert și Enrique Iglesias.

ADVERTISEMENT
Tags: