News

Concert pentru zeci de mii de oameni al fetiței care a cântat într-un buncăr: “Gloria și libertatea Ucrainei nu au murit încă, soarta ne va zâmbi în continuare”

Moment emoționant pentru fetița care a cântat "Let it go" într-un buncăr. După ce s-a refugiat în Polonia, a fost invitată să performeze la un concert pentru zeci de mii de oameni
22.03.2022 | 11:12
Concert pentru zeci de mii de oameni al fetitei care a cantat intrun buncar Gloria si libertatea Ucrainei nu au murit inca soarta ne va zambi in continuare
ADVERTISEMENT

Fetița în vârstă de 7 ani care a devenit cunoscută după ce a cântat piesa “Let it go” într-un buncăr din Ucraina, a fost invitată să performeze pe o scenă din Polonia, în fața a zeci de mii de oameni. Momentul emoționant a devenit viral.

Concert pentru zeci de mii de oameni al fetiței care a cântat într-un buncăr

Amelia Anisovych, fetița ucraineancă în vârstă de șapte ani, care a devenit cunoscută după ce a cântat o piesă din filmul Frozen într-un adăpost din Kiev, a fost invitată să performeze la un concert umanitar pentru Ucraina în fața a zeci de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Micuța a ales să interpreteze imnul național al Ucrainei, momentul fiind unul extrem de emoționant. Filmarea cu Amelia în timp ce era pe scenă a devenit virală, la fel ca cea precedentă.

“Gloria și libertatea Ucrainei nu au murit încă, soarta ne va zâmbi în continuare”, sunt câteva dintre versurile cântate de Amelia, scrie CNN.

ADVERTISEMENT

Concertul a avut loc pe Arena Atlas din orașul polonez Lodz.

La fel ca peste un milion de alți ucraineni, Amelia și-a găsit o nouă casă în Polonia după ce a fugit din țara natală împreună cu fratele mai mare, Misha, în vârstă de 15 ani.

Părinții fetiței au fost nevoiță să rămână la Kiev. În momentul de față, copiii stau împreună cu bunica lor.

ADVERTISEMENT

Fetița din Ucraina visează să devină cântăreață

Amelia Anisovych își dorește enorm să devină cântăreață. Nu se gândea, însă, că își va îndeplini visul, de a cânta pe o scenă, în cele mai negre momente pentru Ucraina.

“Exersez să cânt în fiecare zi dimineață, după-amiază și seară…A fost întotdeauna visul meu să cânt”, a mărturisit aceasta, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT

Mama fetiței, care și-a văzut copila cântând doar din videoclipurile postate pe internet, o susține pe aceasta în ceea ce vrea să facă pe viitor.

“Sunt foarte bucuroasă că întreaga lume a auzit-o pe fiica mea. Ea a cântat și a fost vocea tuturor copiilor din Ucraina. Sperăm să fim auziți în toate părțile lumii.

Sperăm că acest lucru va ajuta, iar copiii noștri vor înceta să moară din cauza crimelor comise de soldații ruși”, a declarat mama Ameliei, conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT