News
notix pixel id

Concert în bule de plastic! Muzicienii și spectatorii, închiși în baloane separate. Video

18.10.2020 | 12:47
Concert în bule de plastic! Muzicienii și spectatorii, închiși în baloane separate. Video
Muzicienii și spectatorii stau în bule de plastic în timpul concertului. Sursa foto - twitter
ADVERTISEMENT

Concert în bule de pastic! Aceasta este ideea originală a unei formații de rock din Statele Unite ale Americii. The Flaming Lips a organizat un concert în care atât muzicienii, cât și spectatorii au stat în baloane separate.

De altfel, pandemia de coronavirus i-a afectat puternic pe artiștii din întreaga lume. Aproape toate concertele și spectacolele au fost anulate pe o perioadă nedeterminată.

Nu și pentru The Flaming Lips, o trupă de rock alternativ. Aceștia au propus acum o soluție care ar putea revoluționa întreaga piață.

ADVERTISEMENT

Concert în bule gonflabile

Membrii formației s-au folosit de mingi gonflabile în care au stat atât ei, cât și cei care au fost de acord să plătească bilet pentru așa ceva.

Culmea, ideea i-a aparținut solistului și a apărut chiar înainte de izbucnirea pandemiei. „Nu cred că cineva s-ar fi gândit, la mijlocul lunii martie, că criza o să fie și opt luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cred că toți am spus că probabil o să dureze o lună, poate două luni”, a declarat interpretul formației Wayne Coyne.

Nu este pentru prima oară când trupa cântă în mingi gonflabile. Solistul a mai făcut asta și cu alte ocazii, însă pentru show-uri tv. Acum, principiul a fost aplicat pentru un concert susținut de formație.

ADVERTISEMENT

The Flaming Lips este o trupă de rock alternativ, psihedelic și experimental. A fost fondată în Norman, statul american Oklahoma, în 1983.

În 2001, Flaming Lips a început realizarea unui film independent cu buget redus denumit Christmas on Mars. Filmările s-au terminat la sfârșitul lunii septembrie 2005 și producția a avut premiera la 25 mai 2008 la Sasquatch! Music Festival.

ADVERTISEMENT

Filmul spune povestea primului Crăciun al unei colonii marțiene și a fost scris de Wayne Coyne, co-regizat de Wayne Coyne, Bradley Beesley și George Salisbury, trupa fiind actorii principali ai filmului.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri