Life

Concert în memoria lui Petrică Mîțu-Stoian, la un an de la moarte. Ce artiștii urcă pe scena Sălii Palatului

Spectacol în amintirea lui Petrică Mîțu-Stoian, la un an de la trecerea în neființă. Cine cântă la evenimentul care îi este dedicat.
20.10.2022 | 20:04
Concert in memoria lui Petrica MituStoian la un an de la moarte Ce artistii urca pe scena Salii Palatului
Spectacol în amintirea lui Petrică Mîțu-Stoian, la un an de la trecerea în neființă. Cine cântă la eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concert în memoria regretatului cântăreț de muzică populară originar din Mehedinți, la un an de la moarte. Ce artiștii urcă pe scena Sălii Palatului, dar și cine este artistul care nu va putea lua parte la eveniment.

Spectacol în amintirea lui Petrică Mîțu-Stoian, la un an de la trecerea în neființă. Cine cântă la eveniment

Petrică Mîțu-Stoian a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, după un tratament post-Covid, iar acum colegii de breaslă organizează un spectacol în amintirea sa. Foarte mulți dintre artiști au fost apropiați de regretatul solist.

ADVERTISEMENT

În luna noiembrie, pe data de 8, regretatul interpret de muzică populară va fi omagiat pe scena Sălii Palatului. Evenimentul este încă o dovadă în plus că solistul originar din județul Mehedinți nu a fost uitat.

Mioara Velicu, Steliana Sima, Niculina Stoican, Maria Loga, Gelu Voicu, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Emilia Ghinescu, Vasilica Tătaru și Elisabeta Turcu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor cânta în memoria lui Petrică Mîțu-Stoian.

ADVERTISEMENT

Cel care va lipsi de la eveniment este Constantin Enceanu, în ciuda faptului că este pe afiș și că a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului interpret. De asemenea, pe 5 noiembrie, rudele lui Petrică Mîțu-Stoian vor organiza un parastas, la Reșița.

Fostul impresar al vedetei, Doru Gușman, vrea, de asemenea, să facă o pomană la Craiova, lucru care nu este tocmai pe placul surorilor interpretului din Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu-Stoian, în sufletele colegilor de breaslă

Constantin Enceanu nu l-a dat uitării pe amicul său Petrică Mîțu-Stoian, precizând că în luna noiembrie este nevoit să facă o pauză vocală. Acesta este motivul pentru care nu va urca pe scena evenimentului de la Sala Palatului.

„Petre al nostru merită să fie omagiat la un an de la dispariția lui. Să vadă oamenii că nu a fost uitat. El a rămas în sufletele noastre, ne dă mereu semne să îi simțim prezența.

ADVERTISEMENT

Din păcate, eu nu voi putea fi prezent la spectacol, deoarece voi lua o pauză de la aceste evenimente. Însă, ce vă pot spune că și acum îmi dau lacrimile când interpretez piesa pe care i-am dedicat-o și pe care am lansat-o anul acesta de Florii.

Oamenii mi-o cer să o cânt la toate concertele mele, dar și la evenimentele private la care particip. Dumnezeu să îl ierte! A fost ca un frate pentru mine”, a povestit artistul pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT