Life

Smiley, primul concert după pandemie: „Am o singură rugăminte către fiecare om”

Smiley, primul concert după pandemie. Artistul recunoaște că are emoții înainte de marele eveniment, mai ales că au trecut mai bine de doi ani de când concertele au fost permise.
25.05.2022 | 15:19
Smiley primul concert dupa pandemie Am o singura rugaminte catre fiecare om
Smiley și-a tăiat părul Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley va susține primul mare concert al său după pandemie și relaxarea măsurilor. Cântărețul a mărturisit că are emoții.

Smiley, emoții pentru primul concert după pandemie

Cântărețul va susține pe data de 31 mai un concert la Sala Polivalentă din București, cel mai mare din ultimii trei. Smiley recunoaște că este emoționat, dar și  entuziasmat, având în vedere că în ultimii doi ani asemenea evenimente nu au putut avea loc din cauza pandemiei. 

ADVERTISEMENT

Artistul a mai dezvăluit și faptul că va lansa o nouă melodie la acest eveniment despre care spune că va aduce vara mai devreme. Pe 1 iunie este oficial prima zi de vară, dar Smiley va lansa piesa pe 31 mai, cu o zi înainte.

„Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E „scumpă foc”, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Smiley are o rugăminte pentru fanii care vin la concert

Iubitul Ginei Pistol a mărturisit că revederea cu fanii este una „mult dorită și așteptată” fiindu-i foarte dor de aceștia și de reconectarea la lumea spectacolului de după pandemie.

„Pentru mine concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecranelor uriașe și a tehnologiei pregătite”, a mai declarat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Românii au talent a dezvăluit că îi va face pe fani să treacă prin toate emoțiile vieții prin muzică, dar nu a uitat să specifice rugămintea pe care o are la fiecare fan care va cumpăra un bilet și va decide să meargă la concert.

Tot ce trebuie să ia cu ei la spectacolul lui Smiley sunt inimile, a mai dezvăluit artistul.

„O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție.

ADVERTISEMENT

Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi inima și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!”, a mai spus artistul.

Prețurile pentru un bilet la concertul lui Smiley au început de la 70 de lei și pot ajunge până la peste 250 de lei, pentru un bilet VIP.

ADVERTISEMENT
Tags: