News

Concerte de 1 Mai, la mare! Punctele fierbinți din Mamaia, Vama Veche și Costinești

30.04.2019 | 20:04
Concerte de 1 Mai la mare Punctele fierbinti din Mamaia Vama Veche si Costinesti
ADVERTISEMENT

Tinerii și nu numai iau cu asalt litoralul în minivacanța de 1 Mai, iar litoralul îi așteaptă cu fel de fel de petreceri și de concerte!  De ziua internațională a oamenilor muncii, pe litoral vor fi concerte în stațiunile Mamaia, Vama Veche și Costinești!

Multe concerte la malul mării de 1 Mai

Festivalul Sunwaves, regalul muzical al începutului de an în România îi așteaptă pe petrecăreți în stațiunea Mamaia! Pe 1 Mai este ultima zi a maratonului muzical de pe plaja Crazy Beach și vor urca pe scenă Andrei Ciubuc, Cesar Merveille, Damian Lazarus, Daria Kolosova, David Gtronic, DeWalta, Hector, Herodot, Hugo Bianco, Ion Ludwig, James McHale, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Ricardo Villalobos, Robin Ordell, Roustam, Sonja Moonear, The Martinez Brothers, Traumer, Vlada etc.

ADVERTISEMENT

Pe plaja Kudos Beach sunt alte concerte cu Mano & Azteca, Rosario Internullo, Audiopulse, Viorel Dragu, Dobrikan, Adrian Vladu. Pentru cei cărora foamea le dă ghes după atâta muzică, la Mamaia Nord, în zona Enigma, are loc „Festival du Bonheur – pour les gourmands“, care își închide porțile chiar de 1 Mai la miezul nopții.

Vezi lista concertelor de 1 Mai de pe litoral!

Concerte de 1 Mai în Vama Veche

Vama Veche va fi scăldată în muzică și concerte! Cele mai interesante vor fi la”Molotov”, unde Groove & Portocale te cheamă la dans non-stop. O altă petrecere este la”Amphora”, unde miercuri, 1 Mai, va mixa Mr. Goju cu Migrations Radio Show. La „Papa la Şoni“ de Ziua oamenilor muncii va concerta nimeni altul decât Bosquito.

ADVERTISEMENT

Costineştiul nu se lasă mai prejos și va organiza petreceri care vor marca destinele multor tineri! La clubul ”White Horse” va fi organizat un 1 Mai Rock’n Roll. Va fi program special, cu cântece de munte la mare, îngânate ca la cabană de Piticu, Călin Florentin Tudor, Rareş Năstase, Nae Berechet, Cati Vişinescu, Grupul Glavis, Laurenţiu Marinescu, grupul Vocelis, Gabriel Anghel, Costică David, Ştefania Cacicovschi și Claudiu Benga!